Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Вишнева кора"
 

Пляцок "Вишнева кора"

2 лютого, 2015  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Вишнева кора"

Горіхові коржі:
8 білків,1скл.цукру,3 жовтки,200г кокосової стружки,200г посічених горіхів,200г родзинок,1б. дрильованих вишень(без кісточок),1ч.л. порошку для випічки,1ст.л. муки.
Бісквітний корж:
5 жовтків,2 яйця,5ст.л. борошна,1ч.л.(неповна)порошку до печива,5ст.л. цукру,1п. ванільного цукру.
Крем:
2 ванільні пудинги,1.5скл. цукру,2скл. молока,350-450г масла.
Шоколадна поливка:
150г темного шоколаду,60г масла.
Желейний шар:
2уп. вишневого желе(галяретки).

Для горіхових коржів збиваємо білки із цукром,додаємо жовтки,кокосову стружку,посічені горіхи,родзинки,порошок для випічки та муку.Печемо два коржі при температурі 180 градусів 30хв.
Для бісквіту збиваємо білки з цукром,додаємо жовтки,борошно з порошком для випічки і печемо один корж протягом 15хв. при температурі 180 градусів.
Робимо шоколадну поливку: на водяній бані розтоплюємо темний шоколад із маслом.
Для крему пудинги розчиняємо в 1скл. молока, а другу склянку змішуємо з цукром і ставимо на вогонь.Постійно помішуючи, доводимо молоко з цккром до кипіння.Як закипить,вливаємо розчинені в молоці пудинги і заварюємо.Охолоджуємо і збиваємо з маслом.
Перемащувати так: бісквіт з обох боків змащуємо шоколадною поливкою,перед тим можна його просочити сиропом.На горіховий корж викладаємо крем,тоді вишні,опісля трохи крему,бісквітний корж,крем,вишні,крем та горіховий корж.
Для желе дві пачки вишневої галяретки розводимо в половині норми води,як вказано на упакуванні.Нагріваємо,охолоджуємо і зверху заливаємо пляцок галяреткою.

Джерело: Власна імпровізація на пляцок "Кора дуба"

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Сонечко (3 лютого 2015 03:23)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 55
який розмір форми?


--------------------
The world is a diaper so let someone else change it.
 



#2 написав: Тереза (3 лютого 2015 17:37)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Казковий пляцок!!!Гарне фото! p0127
 



#3 написав: Valentyna (3 лютого 2015 18:18)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 58
Сонечко,
ФОРМА25 на 35см
 



#4 написав: Darka (3 лютого 2015 22:26)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Гарно пляцок виглядає winked belay


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#5 написав: Valentyna (3 лютого 2015 22:54)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 58
Darka,
no ДЯКУЮ
 



#6 написав: ОЛЕСЯ (9 травня 2015 14:29)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 401
Смачний розріз winked


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 28
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100