Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Вишнева кора"
 

Пляцок "Вишнева кора"

2 лютого, 2015  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Вишнева кора"

Горіхові коржі:
8 білків,1скл.цукру,3 жовтки,200г кокосової стружки,200г посічених горіхів,200г родзинок,1б. дрильованих вишень(без кісточок),1ч.л. порошку для випічки,1ст.л. муки.
Бісквітний корж:
5 жовтків,2 яйця,5ст.л. борошна,1ч.л.(неповна)порошку до печива,5ст.л. цукру,1п. ванільного цукру.
Крем:
2 ванільні пудинги,1.5скл. цукру,2скл. молока,350-450г масла.
Шоколадна поливка:
150г темного шоколаду,60г масла.
Желейний шар:
2уп. вишневого желе(галяретки).

Для горіхових коржів збиваємо білки із цукром,додаємо жовтки,кокосову стружку,посічені горіхи,родзинки,порошок для випічки та муку.Печемо два коржі при температурі 180 градусів 30хв.
Для бісквіту збиваємо білки з цукром,додаємо жовтки,борошно з порошком для випічки і печемо один корж протягом 15хв. при температурі 180 градусів.
Робимо шоколадну поливку: на водяній бані розтоплюємо темний шоколад із маслом.
Для крему пудинги розчиняємо в 1скл. молока, а другу склянку змішуємо з цукром і ставимо на вогонь.Постійно помішуючи, доводимо молоко з цккром до кипіння.Як закипить,вливаємо розчинені в молоці пудинги і заварюємо.Охолоджуємо і збиваємо з маслом.
Перемащувати так: бісквіт з обох боків змащуємо шоколадною поливкою,перед тим можна його просочити сиропом.На горіховий корж викладаємо крем,тоді вишні,опісля трохи крему,бісквітний корж,крем,вишні,крем та горіховий корж.
Для желе дві пачки вишневої галяретки розводимо в половині норми води,як вказано на упакуванні.Нагріваємо,охолоджуємо і зверху заливаємо пляцок галяреткою.

Джерело: Власна імпровізація на пляцок "Кора дуба"

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Сонечко (3 лютого 2015 03:23)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 55
який розмір форми?


--------------------
The world is a diaper so let someone else change it.
 



#2 написав: Тереза (3 лютого 2015 17:37)


Група: Кондитер
Коментарів: 641
Казковий пляцок!!!Гарне фото! p0127
 



#3 написав: Valentyna (3 лютого 2015 18:18)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 58
Сонечко,
ФОРМА25 на 35см
 



#4 написав: Darka (3 лютого 2015 22:26)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 702
Гарно пляцок виглядає winked belay


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#5 написав: Valentyna (3 лютого 2015 22:54)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 58
Darka,
no ДЯКУЮ
 



#6 написав: ОЛЕСЯ (9 травня 2015 14:29)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 437
Смачний розріз winked


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька (Учора, 10:34)
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d ()
Таргани, мурашки, комарі - комашки шкідники
  Пише Тереза ()
Що в нас нині на столі - 7
  Пише ОЛЕСЯ ()
Тулумби
  Пише Chernousalyona ()
Дитячі тортики -6
  Пише Лилия ()
Сало "Ніжне"
  Пише Kisame01 ()
Олaдки під шоколaдом
  Пише Yana Van ()
Наші рожеві мрії...
  Пише наталія3105 ()
Торт "Ейфорія"
  Пише kykysja41145 ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 39
Гостей: 27
Користувачі: Натонька
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100