Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Соуси та заправки » Підливка до гарніру
 

Підливка до гарніру

21 вересня, 2012  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Соуси та заправки
 

Підливка до гарніру

300 г м'яса
1 морква
1 велика цибуля
2 з часнику
сіль, перець, 0,5 ч. л. приправи до м'яса, лавровий лист
зелень
3 ст. л. борошна

М'ясо нарізаємо кубиками (в мене було стегно домашньої курки, тому спочатку я його відварила до напівготовності і дрібно порізала). Моркву натираємо на терці, нарізаємо цибулю. Наливаємо в банячок 1 л води, ставимо на газ, коли вода закипить, кидаємо м"ясо , овочі, лавровий лист, перець горошком, солимо, варимо 35 хв. Муку підсмажуємо на сухій пательні до світло-коричневого кольору, часто помішуючи. Коли остине , посолити , додати 1 скл води , добре перемішати ,щоб не було грудочок, влити до підливки, додати зелень, часник, перець, приправу до м"яса, варити ще 5 хв.

Підливка до гарніру

P.S. Подавати з будь-яким гарніром (каші, макарони, картопля)
Смачного!

Рецепт розміщений також в авторській темі ось тут


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише Подоляночка ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 40
Гостей: 26
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100