Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Соуси та заправки » Підливка до гарніру
 

Підливка до гарніру

21 вересня, 2012  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Соуси та заправки
 

Підливка до гарніру

300 г м'яса
1 морква
1 велика цибуля
2 з часнику
сіль, перець, 0,5 ч. л. приправи до м'яса, лавровий лист
зелень
3 ст. л. борошна

М'ясо нарізаємо кубиками (в мене було стегно домашньої курки, тому спочатку я його відварила до напівготовності і дрібно порізала). Моркву натираємо на терці, нарізаємо цибулю. Наливаємо в банячок 1 л води, ставимо на газ, коли вода закипить, кидаємо м"ясо , овочі, лавровий лист, перець горошком, солимо, варимо 35 хв. Муку підсмажуємо на сухій пательні до світло-коричневого кольору, часто помішуючи. Коли остине , посолити , додати 1 скл води , добре перемішати ,щоб не було грудочок, влити до підливки, додати зелень, часник, перець, приправу до м"яса, варити ще 5 хв.

Підливка до гарніру

P.S. Подавати з будь-яким гарніром (каші, макарони, картопля)
Смачного!

Рецепт розміщений також в авторській темі ось тут


 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 59
Гостей: 46
Користувачі: Канарейка
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100