Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Перші страви » Ніжна квасолинка
 

Ніжна квасолинка

21 серпня, 2008  |  Коментів (1)  |  Рубрика: Перші страви
 

Ніжна квасолинка


200 г свинини
лавровий лист
1 пучок зеленої цибулі
1 морквина
пів пучка петрушки і кропу
1 б. білої квасолі
сіль, перець горошком

М'ясо цілим шматком відварити.

Коли воно вже майже готове, виймаємо і нарізаємо порційними шматочками.

Моркву чистимо, нарізаємо кружальцями. Викладаємо в бульйон разом із м'ясом.

Варимо на повільному вогні 10-15 хвилин.

Кладемо в суп квасолю разом із соусом, даємо прокипіти всьому разом 5-7 хвилин.

Зелень дрібно січемо, додаємо в супчик.

Додаємо 1-2 лаврових листки й 6-7 горошин перцю.

Проварюємо 2-3 хвилини, знімаємо з вогню.

Розкладаємо в порційні тарілки, додаємо цибульку.


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Ксенічка (26 лютого 2013 15:16)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Смачно та справді ніжненько!!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 45
Гостей: 41
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100