200 г свинини
лавровий лист
1 пучок зеленої цибулі
1 морквина
пів пучка петрушки і кропу
1 б. білої квасолі
сіль, перець горошком
М'ясо цілим шматком відварити.
Коли воно вже майже готове, виймаємо і нарізаємо порційними шматочками.
Моркву чистимо, нарізаємо кружальцями. Викладаємо в бульйон разом із м'ясом.
Варимо на повільному вогні 10-15 хвилин.
Кладемо в суп квасолю разом із соусом, даємо прокипіти всьому разом 5-7 хвилин.
Зелень дрібно січемо, додаємо в супчик.
Додаємо 1-2 лаврових листки й 6-7 горошин перцю.
Проварюємо 2-3 хвилини, знімаємо з вогню.
Розкладаємо в порційні тарілки, додаємо цибульку.