Варений омлет 3 яйця 150 мл молока сіль та перець рукав для запікання або харчові кульочки Взбити омлет. Щільно зав"язати одну сторону рукава для запікання, вилити омлет, щільно зав"язати другий бік. Викласти в киплячу воду, щоб кульок плавав. Варити до готовності, я робила на пробу з 1 яйця, то готувалося приблизно 10 хв. Омлет виходить дууууже ніжний і смачний Рецепт з "Клуб кулінарів"
Повідомлення відредагував chajka - 20 вересня 2012 11:42
Міні кекс-шарлотка 500 гр сиру 1 скл сметани 1 скл цукру 2 скл муки 1 ч л розпушувача 2 яйця цедра лимона (по бажанню),або ванілін трішки солі 3 яблука Сир перетерти з рештою продуктів, вийде досить густа маса. Яблука порізати кубиками Яблука вимішати з сиром, розкласти у формочки Пекти 30-40 хв при 190* Це так смачно , що словами не опишеш. Це таке щось середнє між сирником і яблучною шарлоткою, поєднання вийшло дуже влучне. Може і є щось подібне в неті, але цей рецепт мій власний , експериментальний. Раджу спробувати приготувати, бо смак бомбовий
Підливка до гарніру 300 гр м"яса 1 морква 1 велика цибуля 2 з часнику сіль ,перець, 0,5 ч л приправи до м"яса, лавровий лист зелень 3 ст л муки М"ясо нарізаємо кубиками (в мене було стегно домашньої курки, тому спочатку я його відварила до напівготовності і дрібно порізала). Моркву натираємо на терці, нарізаємо цибулю. Наливаємо в банячок 1 л води, ставимо на газ, коли вода закипить, кидаємо м"ясо , овочі, лавровий лист, перець горошком, солимо, варимо 35 хв. Муку підсмажуємо на сухій пательні до світло-коричневого кольору, часто помішуючи. Коли остине , посолити , додати 1 скл води , добре перемішати ,щоб не було грудочок, влити до підливки, додати зелень, часник, перець, приправу до м"яса, варити ще 5 хв. Подавати з буд-яким гарніром (каші, макарони, картопля) Смачного
Веселі вареники Додайте до свого звичного тіста на вареники 1 ч л куркуми, і отримаєте тісто сонячно-жовтого кольору А в результаті - сонячні вареники, які покращують настрій навіть своїм виглядом. На жаль фото не передає справжнього насиченого кольору, так ,що мусите спробувати зробити такі вареники , щоб його побачити. До речі куркума майже не відчутна в тісті, а корисна.