|
300 г м'яса 1 морква 1 велика цибуля 2 з часнику сіль, перець, 0,5 ч. л. приправи до м'яса, лавровий лист зелень 3 ст. л. борошна
М'ясо нарізаємо кубиками (в мене було стегно домашньої курки, тому спочатку я його відварила до напівготовності і дрібно порізала). Моркву натираємо на терці, нарізаємо цибулю. Наливаємо в банячок 1 л води, ставимо на газ, коли вода закипить, кидаємо м"ясо , овочі, лавровий лист, перець горошком, солимо, варимо 35 хв. Муку підсмажуємо на сухій пательні до світло-коричневого кольору, часто помішуючи. Коли остине , посолити , додати 1 скл води , добре перемішати ,щоб не було грудочок, влити до підливки, додати зелень, часник, перець, приправу до м"яса, варити ще 5 хв.
P.S. Подавати з будь-яким гарніром (каші, макарони, картопля) Смачного!
Рецепт розміщений також в авторській темі ось тут
|
|