Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Фруктовий
 

Фруктовий

28 грудня, 2014  |  Коментів (24)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Фруктовий

форма 24-36
Тісто:
1,5 пач. маргарину
2 ст.л. сметани
7 жовтків
3 ч.л.порошку до печива
1,5 ст.л горілки
борошна скільки забере

Начинка:
7 білків
7 ст.л. цукру
3 пач. вишневого кисілю (польського,в порошку)
яблука

Крем:любий білий.

Маргарин посікти з борошном. Додати збиті жовтки зі сметаною, горілку, порошок. Швиденько замісити тісто, приблизно як на вареники, поділити на 8 частин і поставити в холодильник на 12 годин.

Білки збити з цукром, додати кисіль, добре вимішати.

Розкачати тоненько 1 частину тіста, викласти в форму. Присипати тісто трошечки манкою, викласти порізані пластинками яблука, по яблуках-1/4 частину білків; все покрити розкачаною 2 частиною тіста і поколоти вилкою,пекти.
Спекти 4 таких коржі.

Джерело: Від коліжанки по роботі.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Darka (28 грудня 2014 22:16)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 705
Неймовірна красота love .Дуже хочеться попробувати.Дякую b5a


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: Тереза (29 грудня 2014 19:05)


Група: Кондитер
Коментарів: 641
Та це просто казка!!!Смакота і красота!!! Фото-бомба!!! m0554
 



#3 написав: Natalyadiva (1 січня 2015 21:44)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 154
І я колись пекла цей тортик, в мене він називається "Рожева мрія" . Дякую Галя , що нагадала мені за нього. Ось фото з мого архіву
 



#4 написав: Galina_Nedomirko_ (1 січня 2015 22:28)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Цитата: Natalyadiva
"Рожева мрія"

Наталочко,така гарна назва,і фото гарне..Сама думаю,чого я його не пекла,смачненький,добре ріжеться і головне розріз-супер! fellow
 



#5 написав: Natalyadiva (9 січня 2015 17:22)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 154
Галя, я вже пекла по твому рецепту . Мені цей запис сподобався, гарне тісто. Дякую.
 



#6 написав: Galina_Nedomirko_ (9 січня 2015 21:20)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
І мені він до вподоби,смакуємо
 



#7 написав: ryslanaua (21 січня 2015 20:02)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 7
Я теж випробувала цей рецепт. Сподобався дуже. Правда не все вийшло : яблука порізала ну дуже тонкими скибочками, майже не відчуваються і палянички чомусь розслоювались та ще й перепекла. Але буду пекти ще.
 



#8 написав: Galina_Nedomirko_ (21 січня 2015 21:17)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Цитата: ryslanaua
Правда не все вийшло : яблука порізала ну дуже тонкими скибочками, майже не відчуваються і палянички чомусь розслоювались та ще й перепекла. Але буду пекти ще.

Так яблучок, навіть,не видно,наступного разу трошки товстішими скибками поріжте,смачніше буде.І ріжеться тоді краще.
А розслоюється,бо перепечений.Пекти треба до легкого підрумянення коржа.
І крему,(може, мені здається),трошки потрібно було менше.
 



#9 написав: ryslanaua (22 січня 2015 09:46)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 7
Дякую! Спробую спекти ще, врахувавши ваші підказки. А крему таки можна було покласти менше.
 



#10 написав: kykysja41145 (2 лютого 2015 00:40)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 34
дякую. спробую цей рецепт. маю схожий перепис, але мені не подобається там тісто. тверде дуже, чи то я багато муки даю. а цей на вигляд мягкенький. m0512 скажіть будь ласка, яка, приблизно, вага даного пляцка. мені потрібно 3-4 кг. то з 2 порцій чи 3 пекти?
 



#11 написав: Galina_Nedomirko_ (2 лютого 2015 15:51)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Цитата: kykysja41145
скажіть будь ласка, яка, приблизно, вага даного пляцка. мені потрібно 3-4 кг. то з 2 порцій чи 3 пекти?

З даної порції пекла у формі 24-36,важив 3,1 кг,височенький був,люблю такі.І тісто,справді,файне.
 



#12 написав: kykysja41145 (14 квітня 2015 17:09)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 34
додала вишні замість яблук. тісто добре і легко рокачувалось. не підпиляла мукою, розкачувала між двома пергаментами, боялась забити мукою. місила мяке тісто, мягче ніж на вареники. все вдалось. велике спасибі no
 



#13 написав: Наталюня (9 січня 2016 13:24)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 88
ось мій шматочок. тісто робила трошки інше (маю схожий перепис від коліжанки)
 



#14 написав: Кіра (25 січня 2016 19:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 293
яка красааааа! belay
 



#15 написав: Наталія (21 березня 2016 16:42)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 5
Дякую за рецепт, а нижній корж теж вилкою проколоти і які яблука використовуєте, скільки приблизно піде на цей пляцок?
 



#16 написав: Galina_Nedomirko_ (21 березня 2016 21:27)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Цитата: Наталія
Дякую за рецепт, а нижній корж теж вилкою проколоти

Наталочко,то маєте на увазі,нижнє тісто,на яке викладають яблука? Ні,його не треба колоти.
Цитата: Наталія
які яблука використовуєте, скільки приблизно піде на цей пляцок?

любі,кисло-солодкі.6-8 шт великих,як малі,то більше.
 



#17 написав: Наталія (22 березня 2016 10:10)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 5
Дякую що відповіли a0a
 



#18 написав: Кіра (27 березня 2016 13:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 293
дуже хочу його))))
підкажіть який кисіль брати ? яка вага пачки?
 



#19 написав: ОЛЕСЯ (29 березня 2016 20:15)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 439

Цитата: Кіра
хочу його))))
підкажіть який кисіль брати ? яка вага пачки?


Кіра в рецепті іде польський кисіль. Вага 1 пачки 40 грам


--------------------
 



#20 написав: Кіра (30 березня 2016 10:42)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 293
який крем смакує тут?
 



#21 написав: Galina_Nedomirko_ (30 березня 2016 22:05)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
отакий кисіль найкраще брати.

Цитата: Кіра
який крем смакує тут?

мені добрий шарлот
 



#22 написав: Кіра (4 квітня 2016 14:57)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 293
в Києві такого не бачила) буду шукати)

А яка його ціна у Вашому місці?

зробила з укр киселем
 



#23 написав: Galina_Nedomirko_ (5 квітня 2016 07:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Цитата: Кіра
А яка його ціна у Вашому місці?

від 4 до 6 грн
 



#24 написав: Андріяна (24 травня 2016 21:10)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
У мене вийшло якось так)
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише Cherevichok (Учора, 19:26)
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d ()
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна ()
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 75
Гостей: 56
Користувачі: Сонечко
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100