Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Фруктовий
 

Фруктовий

28 грудня, 2014  |  Коментів (26)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Фруктовий

форма 24-36
Тісто:
1,5 пач. маргарину
2 ст.л. сметани
7 жовтків
3 ч.л.порошку до печива
1,5 ст.л горілки
борошна скільки забере

Начинка:
7 білків
7 ст.л. цукру
3 пач. вишневого кисілю (польського,в порошку)
яблука

Крем:любий білий.

Маргарин посікти з борошном. Додати збиті жовтки зі сметаною, горілку, порошок. Швиденько замісити тісто, приблизно як на вареники, поділити на 8 частин і поставити в холодильник на 12 годин.

Білки збити з цукром, додати кисіль, добре вимішати.

Розкачати тоненько 1 частину тіста, викласти в форму. Присипати тісто трошечки манкою, викласти порізані пластинками яблука, по яблуках-1/4 частину білків; все покрити розкачаною 2 частиною тіста і поколоти вилкою,пекти.
Спекти 4 таких коржі.

Джерело: Від коліжанки по роботі.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (28 грудня 2014 22:16)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Неймовірна красота love .Дуже хочеться попробувати.Дякую b5a


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: Тереза (29 грудня 2014 19:05)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Та це просто казка!!!Смакота і красота!!! Фото-бомба!!! m0554
 



#3 написав: Natalyadiva (1 січня 2015 21:44)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 153
І я колись пекла цей тортик, в мене він називається "Рожева мрія" . Дякую Галя , що нагадала мені за нього. Ось фото з мого архіву
 



#4 написав: Galina_Nedomirko_ (1 січня 2015 22:28)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Natalyadiva
"Рожева мрія"

Наталочко,така гарна назва,і фото гарне..Сама думаю,чого я його не пекла,смачненький,добре ріжеться і головне розріз-супер! fellow
 



#5 написав: Natalyadiva (9 січня 2015 17:22)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 153
Галя, я вже пекла по твому рецепту . Мені цей запис сподобався, гарне тісто. Дякую.
 



#6 написав: Galina_Nedomirko_ (9 січня 2015 21:20)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
І мені він до вподоби,смакуємо
 



#7 написав: ryslanaua (21 січня 2015 20:02)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 7
Я теж випробувала цей рецепт. Сподобався дуже. Правда не все вийшло : яблука порізала ну дуже тонкими скибочками, майже не відчуваються і палянички чомусь розслоювались та ще й перепекла. Але буду пекти ще.
 



#8 написав: Galina_Nedomirko_ (21 січня 2015 21:17)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: ryslanaua
Правда не все вийшло : яблука порізала ну дуже тонкими скибочками, майже не відчуваються і палянички чомусь розслоювались та ще й перепекла. Але буду пекти ще.

Так яблучок, навіть,не видно,наступного разу трошки товстішими скибками поріжте,смачніше буде.І ріжеться тоді краще.
А розслоюється,бо перепечений.Пекти треба до легкого підрумянення коржа.
І крему,(може, мені здається),трошки потрібно було менше.
 



#9 написав: ryslanaua (22 січня 2015 09:46)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 7
Дякую! Спробую спекти ще, врахувавши ваші підказки. А крему таки можна було покласти менше.
 



#10 написав: kykysja41145 (2 лютого 2015 00:40)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 31
дякую. спробую цей рецепт. маю схожий перепис, але мені не подобається там тісто. тверде дуже, чи то я багато муки даю. а цей на вигляд мягкенький. m0512 скажіть будь ласка, яка, приблизно, вага даного пляцка. мені потрібно 3-4 кг. то з 2 порцій чи 3 пекти?
 



#11 написав: Galina_Nedomirko_ (2 лютого 2015 15:51)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: kykysja41145
скажіть будь ласка, яка, приблизно, вага даного пляцка. мені потрібно 3-4 кг. то з 2 порцій чи 3 пекти?

З даної порції пекла у формі 24-36,важив 3,1 кг,височенький був,люблю такі.І тісто,справді,файне.
 



#12 написав: kykysja41145 (14 квітня 2015 17:09)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 31
додала вишні замість яблук. тісто добре і легко рокачувалось. не підпиляла мукою, розкачувала між двома пергаментами, боялась забити мукою. місила мяке тісто, мягче ніж на вареники. все вдалось. велике спасибі no
 



#13 написав: Наталюня (9 січня 2016 13:24)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 88
ось мій шматочок. тісто робила трошки інше (маю схожий перепис від коліжанки)
 



#14 написав: Кіра (25 січня 2016 19:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
яка красааааа! belay
 



#15 написав: Наталія (21 березня 2016 16:42)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 5
Дякую за рецепт, а нижній корж теж вилкою проколоти і які яблука використовуєте, скільки приблизно піде на цей пляцок?
 



#16 написав: Galina_Nedomirko_ (21 березня 2016 21:27)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Наталія
Дякую за рецепт, а нижній корж теж вилкою проколоти

Наталочко,то маєте на увазі,нижнє тісто,на яке викладають яблука? Ні,його не треба колоти.
Цитата: Наталія
які яблука використовуєте, скільки приблизно піде на цей пляцок?

любі,кисло-солодкі.6-8 шт великих,як малі,то більше.
 



#17 написав: Наталія (22 березня 2016 10:10)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 5
Дякую що відповіли a0a
 



#18 написав: Кіра (27 березня 2016 13:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
дуже хочу його))))
підкажіть який кисіль брати ? яка вага пачки?
 



#19 написав: ОЛЕСЯ (29 березня 2016 20:15)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 397

Цитата: Кіра
хочу його))))
підкажіть який кисіль брати ? яка вага пачки?


Кіра в рецепті іде польський кисіль. Вага 1 пачки 40 грам


--------------------
 



#20 написав: Кіра (30 березня 2016 10:42)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
який крем смакує тут?
 



#21 написав: Galina_Nedomirko_ (30 березня 2016 22:05)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
отакий кисіль найкраще брати.

Цитата: Кіра
який крем смакує тут?

мені добрий шарлот
 



#22 написав: Кіра (4 квітня 2016 14:57)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
в Києві такого не бачила) буду шукати)

А яка його ціна у Вашому місці?

зробила з укр киселем
 



#23 написав: Galina_Nedomirko_ (5 квітня 2016 07:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Кіра
А яка його ціна у Вашому місці?

від 4 до 6 грн
 



#24 написав: Андріяна (24 травня 2016 21:10)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
У мене вийшло якось так)
 



#25 написав: stevenzd60 (12 грудня 2016 00:43)


Група: Гості
Коментарів: 0
А білки зразу збивати на всі 4 коржі? Вони не опадуть, поки перші будуть випікатися? Скільки приблизно часу печеться 1 корж?
 



#26 написав: Galina_Nedomirko_ (17 грудня 2016 07:41)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: nataligusarchuk
А білки зразу збивати на всі 4 коржі? Вони не опадуть, поки перші будуть випікатися? Скільки приблизно часу печеться 1 корж?

збиваю всі відразу,печу 2 коржі одночасно ..можна поставити решту білків в холодильник. скільки часу не памятаю,дивлюсь,якщо трішки підрумянюється,виймаю.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100