Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Жешов'як
 

Жешов'як

28 грудня, 2014  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Жешов'як

Тісто:
150 г маргарину
200 г цукру
1 жовток
2 цілих яйця
2 ч.л. порошку до печива
400-500 г борошна

Макова маса:
200 г маку
2 яйця
180 г. цукру
1 ч.л.крохмалю
горіхи (за бажанням)

Сирна маса:
600 г сиру
5 яєць
1 скл. цукру
1 п. ванільного цукру
1 ст.л. крохмалю
100 г масла(топленого)
лимон

Яблучна маса:
1 кг натертих яблук
200 г цукру
1 п. галяретки

Замісити пісочне тісто і розділити на дві частини.
Одну частину тіста розкачати,викласти у форму і спекти чистий корж.
На другу частину тіста викласти макову масу,потім сирну і спекти.
Макова маса
Мак зварити,перемолоти.Яйця збити з цукром,додати крохмаль,вимішати з маком.

Сирна маса
Сир перемолоти,додати жовтки,толлене масло,крохмаль,лимон і збиті з цукром білки.

Яблучна маса
Яблука почистити,натерти на грубій терці, додати цукор і тушкувати 15-20 хвилин. До гарячих яблук додати галяретку.

Ще теплі яблука викласти на корж зі сиром і накрити чистим коржем.
Прикрасити за бажанням.Смачного!!!

Джерело: Від коліжанки з Однокласників.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Darka (28 грудня 2014 22:22)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 705
Галя, неможу надивуватись такою фантастичною випічкою.Незнаю коли я то все перепробую tongue а так хочеться bully


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: Тереза (29 грудня 2014 19:07)


Група: Кондитер
Коментарів: 641
Я собі уявляю яка ж то смакота!!! belay
 



#3 написав: Vic (1 січня 2015 16:53)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 14
Я перепрошую, але я щось не дуже зрозуміла процес зборки. Можна додати деталі?
 



#4 написав: Galina_Nedomirko_ (1 січня 2015 17:35)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Цитата: Vic
Я перепрошую, але я щось не дуже зрозуміла процес зборки. Можна додати деталі?

Замісити пісочне тісто і розділити на дві частини.
Одну частину тіста розкачати,викласти у форму і спекти чистий корж.
На другу частину тіста викласти макову масу,потім сирну і спекти.
Перекладати гарячими яблуками.
 



#5 написав: Vic (1 січня 2015 19:16)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 14
Дякую! Я щось не второпала, що то із сиром та маковою масою випікається lol
Хочу спробувати на Різдво спечи, вже і в закладки додала.
 



#6 написав: Іларія (2 січня 2015 20:50)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
Можна розмір форми
 



#7 написав: Galina_Nedomirko_ (3 січня 2015 17:56)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Цитата: Іларія
Можна розмір форми

24-36
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна (Учора, 16:18)
Торт медовий «Улюблений»
  Пише Катя Некрасова (Учора, 14:00)
Салат "Веснянка"
  Пише yulia (Учора, 14:00)
Канапки польські.
  Пише svet.vet (Учора, 13:45)
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 11:09)
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Вафельниця
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 34
Гостей: 20
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100