Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Жешов'як
 

Жешов'як

28 грудня, 2014  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Жешов'як

Тісто:
150 г маргарину
200 г цукру
1 жовток
2 цілих яйця
2 ч.л. порошку до печива
400-500 г борошна

Макова маса:
200 г маку
2 яйця
180 г. цукру
1 ч.л.крохмалю
горіхи (за бажанням)

Сирна маса:
600 г сиру
5 яєць
1 скл. цукру
1 п. ванільного цукру
1 ст.л. крохмалю
100 г масла(топленого)
лимон

Яблучна маса:
1 кг натертих яблук
200 г цукру
1 п. галяретки

Замісити пісочне тісто і розділити на дві частини.
Одну частину тіста розкачати,викласти у форму і спекти чистий корж.
На другу частину тіста викласти макову масу,потім сирну і спекти.
Макова маса
Мак зварити,перемолоти.Яйця збити з цукром,додати крохмаль,вимішати з маком.

Сирна маса
Сир перемолоти,додати жовтки,толлене масло,крохмаль,лимон і збиті з цукром білки.

Яблучна маса
Яблука почистити,натерти на грубій терці, додати цукор і тушкувати 15-20 хвилин. До гарячих яблук додати галяретку.

Ще теплі яблука викласти на корж зі сиром і накрити чистим коржем.
Прикрасити за бажанням.Смачного!!!

Джерело: Від коліжанки з Однокласників.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (28 грудня 2014 22:22)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 720
Галя, неможу надивуватись такою фантастичною випічкою.Незнаю коли я то все перепробую tongue а так хочеться bully


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: Тереза (29 грудня 2014 19:07)


Група: Кондитер
Коментарів: 644
Я собі уявляю яка ж то смакота!!! belay
 



#3 написав: Vic (1 січня 2015 16:53)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 14
Я перепрошую, але я щось не дуже зрозуміла процес зборки. Можна додати деталі?
 



#4 написав: Galina_Nedomirko_ (1 січня 2015 17:35)


Група: Модератор
Коментарів: 181
Цитата: Vic
Я перепрошую, але я щось не дуже зрозуміла процес зборки. Можна додати деталі?

Замісити пісочне тісто і розділити на дві частини.
Одну частину тіста розкачати,викласти у форму і спекти чистий корж.
На другу частину тіста викласти макову масу,потім сирну і спекти.
Перекладати гарячими яблуками.
 



#5 написав: Vic (1 січня 2015 19:16)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 14
Дякую! Я щось не второпала, що то із сиром та маковою масою випікається lol
Хочу спробувати на Різдво спечи, вже і в закладки додала.
 



#6 написав: Іларія (2 січня 2015 20:50)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
Можна розмір форми
 



#7 написав: Galina_Nedomirko_ (3 січня 2015 17:56)


Група: Модератор
Коментарів: 181
Цитата: Іларія
Можна розмір форми

24-36
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Заробіток в інтернеті
  Пише Barbara ()
Коментарі через фейсбук
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дитячі забави
  Пише ОЛЕСЯ ()
Задумаймось...
  Пише ОЛЕСЯ ()
Секрети наших бабусь.... або як без хімії.
  Пише ОЛЕСЯ ()
Економимо сімейний бюджет
  Пише ОЛЕСЯ ()
Вірші про тата
  Пише ОЛЕСЯ ()
Безпека дитини в суспільстві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Як вберегти зуби здоровими
  Пише ОЛЕСЯ ()
Ванна кімната
  Пише frost ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 79
Гостей: 49
Користувачі: curewokageh11, rkwioyqx, dyxvvfsrncc, wbxwezwjbn, fzbwvdgauyi, azxyvciwgel, butetsjazy, blExcaws, zuExcaws
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100