Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Банановий"
 

Пляцок "Банановий"

8 травня, 2013  |  Коментів (22)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Банановий"

Для тіста:
5 жовтків
200 г цукру
1 п. маргарину
1 п. порошку до печива
3 скл. борошна

Ще потрібно:
0,5 скл. сирого немеленого маку
3-4 яблука
5 білків
2 п. галяретки (ківі)

Крем:
300 г масла
1 скл. пудри
2 банани

Жовтки розтерти з цукром, додати м'який маргарин, борошно з порошком. Замісити тісто і розділити на 3 частини. Дві більші, одна менша. До меншої частини додати какао і поставити в морозилку.
Розкачати одну частину білого тіста і спекти корж.

Пляцок "Банановий"


На другу розкачану частину тіста викласти дольки яблук, вмочених у мак.

Пляцок "Банановий"


Білки збити з галяреткою і викласти на яблука.

Пляцок "Банановий"


Все затерти коричневим тістом і пекти. (В мене пеклося 30 хв на малому вогні)
Крем робила Шарлот.
На нижній корж з яблуками викласти крем, на крем порізані пластинками банани і накрити чистим коржем. Зверху прикрасити за бажанням.

Джерело: Рецептом поділились в Однокласниках.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Яілатан (8 травня 2013 22:57)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 8
Ваша випічка як завжди не перевершена!!!!
 



#2 написав: oksana d (8 травня 2013 23:36)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Супер! winked Смакота! belay
 



#3 написав: KASYA (9 травня 2013 10:20)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Дуже смачно tongue !


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#4 написав: Тереза (9 травня 2013 12:19)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
О! пляцок-супер!!!Фото-бомба!!!Смакота!
 



#5 написав: oksana d (9 травня 2013 14:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Підскажіть, будь ласка, який розмір форми?
 



#6 написав: сяняНЯНЯ (9 травня 2013 14:24)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
підкажіть, як то збивати білок з галяреткою, з сухим полрошком чи вже розведеною?
 



#7 написав: Galina_Nedomirko_ (9 травня 2013 17:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: oksana d
Підскажіть, будь ласка, який розмір форми?

Вибачаюся,забула написати.Це порція на форму 20-30.Я пекла подвійну порцію у формі 30-40.Важив пляцок 3,8 кг.
Цитата: сяняНЯНЯ
підкажіть, як то збивати білок з галяреткою, з сухим полрошком чи вже розведеною?

Додавати суху галяретку,не розводити.
 



#8 написав: Natalyadiva (9 травня 2013 22:31)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 153
Галю, дуже гарний пляцок,красивий в розрізі, інтересний спосіб з яблуками!!!!!! winked
 



#9 написав: ОЛЕСЯ (13 травня 2013 17:52)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 397
Цікавий рецепт - апетитно. Потрібно спробувати


--------------------
 



#10 написав: Ксенічка (15 травня 2013 14:57)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Чудесний пляцок!! Дякую Галиночко!!! love
 



#11 написав: Valentyna (28 липня 2013 10:53)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 58
спасибі, Галино,за рецепт, пекла, всім сподобався!!!!

m0554
 



#12 написав: nadiya (10 грудня 2013 09:11)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 28
дуже подобається ваша випічка :)
Я просто в захваті.. Все хочу перепробувати :) Боюся свят буде замало :)


--------------------
Радій життю, бо тільки раз дається..
Цінуй його так невловиму мить.
І поки серце ще у грудях б’ється,
Нехай Господь тебе благословить! :)
 



#13 написав: sunnygirl (15 січня 2014 21:46)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Пекла ваш пляцок всім дуже сподобався і став одним з найулюбленіних рецептів смак просто неперевершиний.Дуже вдячна за чудовий рецепт.
 



#14 написав: Galina_Nedomirko_ (16 січня 2014 06:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: sunnygirl
Пекла ваш пляцок всім дуже сподобався і став одним з найулюбленіних рецептів смак просто неперевершиний.Дуже вдячна за чудовий рецепт.

Тішуся,що подобаються рецепти. what
Дівчаточка,всім дякую,за увагу. a0a
 



#15 написав: natali946 (6 лютого 2014 20:12)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Дуже дякую за рецепт такого смачного пляцка . тільки забула потерти коричневе тісто, вміру солодкий, чудове поєднання бананів і яблук

 



#16 написав: Galina_Nedomirko_ (6 лютого 2014 21:39)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: natali946
забула потерти коричневе тісто

Але гарно і ніжно виглядає.Рада,що сподобався! 3fb
 



#17 написав: Lady10 (5 травня 2015 11:02)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Дякую за рецепт!!! дуже смачний, прослойка з яблук дуже нагадує ківі на смак request пляцок- прощавай фігура feel
 



#18 написав: Meri (7 серпня 2015 10:42)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 15
При якій температурі випікати коржі?
Білки спочатку збити в тугу піну і додати галаретку чи все разом збивати?
Коржі як розтачати виходять тоненькі ?
 



#19 написав: Galina_Nedomirko_ (8 серпня 2015 21:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Meri
При якій температурі випікати коржі?

при 180
Цитата: Meri
Білки спочатку збити в тугу піну і додати галаретку чи все разом збивати?

так-так,спочатку добре збити білки+галяретка
Цитата: Meri
Коржі як розтачати виходять тоненькі ?

так.
 



#20 написав: philipsr16 (14 січня 2017 17:34)


Група: Гості
Коментарів: 0
скажить будь ласка скильки грамм порошку до печива?
 



#21 написав: idianka (18 січня 2017 06:45)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 94
Переважно пачечка має 18 г.


--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
 



#22 написав: philipsr16 (18 січня 2017 15:32)


Група: Гості
Коментарів: 0
дякую
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 36
Гостей: 21
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100