Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Перші страви » Суп-пюре з печених перців
 

Суп-пюре з печених перців

17 листопада, 2014  |  Коментів (3)  |  Рубрика: Перші страви
 

Суп-пюре з печених перців

Солодкий перець - 4 шт.
Оливкова олія - 4 ч.л.
Цибуля - 1 шт.
Морквина - 1 шт.
Селера - 1 стебло
Часник - 2 зубчика
Кумин (зіра) - 1 ч. л.
Лавровий листок - 2 шт.
Бульйон - 1-1,5 л

Розігріваємо духовку до 204 градусів. Тут особлива точність не потрібна, дивитись будемо по зовнішнім ознакам.

Запікаємо приблизно 15 хвилин (поки не з'являться почорніння), перевертаємо на інших бік та запікаємо ще 15 хвилин. Повинні вийти м'які, трохи підгорівші перці.

Накрийте перці фольгою і залиште на 10 хвилин. Це робиться для того, щоб шкірочка легко знімалась.

Почистіть перці та розріжте на чотири частини.

Готуємо засмажку. Дрібно ріжемо цибулю, моркву та стебло селери. в вас повинні вийти три рівні частини інгредієнтів. Подрібнюємо ще часник.

Наливаємо в каструлю декілька ложок олії та розігріваємо. Додаємо спочатку цибулю та часник. Обсмажуємо 3 хвилини. О

Потім додаємо моркву та селеру.

Через хвилини 3 додаємо перці.

Потім кумин, лавровий лист. Тут дивіться акуратно, кумин спеція доволі харизматична і не всім вона до душі. Якщо сумніваєтесь або запах її насторожує, не додавайте зовсім, щоб не зіпсувати суп.

Заливайте все курячим/грибним бульйоном так, щоб рідина злегка прикрила овочі. Якщо бульйону немає, лийте кип'яток, нічого страшного.

Варіть суп стільки, щоб морква стала м'якою, можливо на це піде хвилина або 5. Зніміть з вогню (заберіть лаврове листя) та збийте блендером.
Можна додати гострий соус або любий інший, до вашого смаку. Подавати можна з сухариками, ложкою сметани або йогурта.

P.S. На мій смак суп дуже дивний))) мені якось не підійшов. А ось чоловік їв з задоволенням!

Джерело: За рецепт вдячна andychef

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Канарейка (17 листопада 2014 20:31)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 144
просто тре перець любити tongue
 



#2 написав: Натонька (18 листопада 2014 09:51)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
Канарейка,
з перцем в мене все ок)) То видно селера мені щось не дуже))


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: Darka (18 листопада 2014 21:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 705
Роблю подібний але ще добавляю помідори.Добре до нього пасує хліб з розплавленим зверху сиром.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише muzarom (Сьогодні, 13:43)
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d ()
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна ()
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 76
Гостей: 54
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100