|
6 морквин 1 цибуля 1 стебло цибулі порей 2 см імбиря 3 зубчика часнику 1 яблуко 30 мл оливковкової олії 1,5 л овочевого бульйону
Для початку почистимо моркву і яблуко, наріжемо великими шматочками. Дрібно ріжемо цибулю, імбир, часник. У сотейнику обсмажуємо на оливковій олії цибулю до прозорості, додаємо імбир і часник, ще 3 хвилини і можна знімати. Тим часом бульйон повинен закипіти. Додаємо в нього обсмажену цибулю і варимо 2 хвилини. Саме час додати моркву і яблуко. Варити треба до готовності моркви - проколіть її виделкою, якщо входить легко - все готово! Злийте більшу частину бульйон в окрему ємність (вона ще може пригодитися). І занурювальним блендером пюріруйте суп. Якщо вам здається, що він занадто густий - просто додавайте бульйон і продовжуйте працювати блендером. У результаті повинна вийти однорідна, дуже ніжна і ароматна суміш.
P.S. Готувати дуже просто, а смак виходить відмінний. Приємного апетиту!
|
|