Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Пісні страви » Морквяно-яблучний суп
 

Морквяно-яблучний суп

4 січня, 2015  |  Коментів (1)  |  Рубрика: Пісні страви, Перші страви
 

Морквяно-яблучний суп

6 морквин
1 цибуля
1 стебло цибулі порей
2 см імбиря
3 зубчика часнику
1 яблуко
30 мл оливковкової олії
1,5 л овочевого бульйону

Для початку почистимо моркву і яблуко, наріжемо великими шматочками. Дрібно ріжемо цибулю, імбир, часник.
У сотейнику обсмажуємо на оливковій олії цибулю до прозорості, додаємо імбир і часник, ще 3 хвилини і можна знімати. Тим часом бульйон повинен закипіти. Додаємо в нього обсмажену цибулю і варимо 2 хвилини. Саме час додати моркву і яблуко. Варити треба до готовності моркви - проколіть її виделкою, якщо входить легко - все готово! Злийте більшу частину бульйон в окрему ємність (вона ще може пригодитися). І занурювальним блендером пюріруйте суп. Якщо вам здається, що він занадто густий - просто додавайте бульйон і продовжуйте працювати блендером. У результаті повинна вийти однорідна, дуже ніжна і ароматна суміш.

P.S. Готувати дуже просто, а смак виходить відмінний. Приємного апетиту!

Джерело: Рецепт із цього чудового блогу

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (4 січня 2015 15:46)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Такий ніжний,легкий і вітамінний суп!!! amam
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 50
Гостей: 29
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100