Спочатку готуємо овочі: гарбуз чистимо і нарізаємо середніми кубиками. Помідори очищаємо від шкірки(спочатку занурюємо в гарячу воду, а потім в холодну і легко знімаємо шкірку). Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями.
В посудину кладемо кусочок масла і обсмажуємо на ньому цибулю, щоб вона стала мягкою і ніжною. Потім додаємо помідори, тушимо на середньому вогні до стану соусу, додаємо гарбуз, доливаємо воду і готуємо це все до мякості гарбуза.
Цю масу збиваємо блендером, додаємо вершки, сіль і мускатний горіх, ще раз збиваємо блендером. Ставимо масу на вогонь і акуратно помішуючи доводимо до кипіння. Все виключаємо вогонь, розливаємо по тарілках і насолоджуємося.