Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Запіканки » Рисова запіканка з гарбузом і яблуками
 

Рисова запіканка з гарбузом і яблуками

24 жовтня, 2014  |  Коментів (3)  |  Рубрика: Запіканки
 

Рисова запіканка з гарбузом і яблуками

1 скл. круглого рису
0.5 кг чищених яблук
0.5 кг чищеного гарбуза
0.5 скл цукру
1 скл молока
0.5 скл сметани
кориця і цедра половини лимону чи апельсину

Рис проварити в підсоленій воді до півготовності (я засипаю рис в киплячу воду і з моменту закипання рису залишаю його в кип'ятку на 15хв, щоб трішки набух).
Яблука нарізати плястерками, гарбуз натерти на терку (як на корейку) і легенько перемішати з нарізаними яблуками, дадавши цукор, корицю і цедру(можна цукор ванільний) за смаком.
Процідити наш запарений рис.
Посудину для запіканки трішки змазати маргарином, викласти шарами половину рису, зверху половину суміші яблук з гарбузом, потім знову шар рису і шар яблук з гарбузом. Обережно залити це склянкою молока , а зверху викласти сметану. Пекти при температурі 190 приблизно 30-40хв. (залежить від духовки)

Джерело: Власний рецепт

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: ro_sa (24 жовтня 2014 14:09)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 45
А рис потім тримається в купі, чи розсипається? Бо я для такої запіканки запарений рис вимішую з яйцем, розтертим з цукром і маслом (або маргарином). Але молоко і сметану зверху вже не даю.
 



#2 написав: Nataly Cake (24 жовтня 2014 14:41)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
ro_sa,
Ні рис не розсипається, я беру звичайний і його даю напів готовий, він впитує молоко і соки які пускають яблуко й гарбуз.

 



#3 написав: Darka (29 жовтня 2014 04:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 705
Роблю запіканку рисову просту, m0554 попробую ще з гарбузом.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d (Сьогодні, 14:07)
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна (Учора, 16:18)
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 11:09)
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Вафельниця
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 75
Гостей: 56
Користувачі: oksana d, Kennethnow
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100