Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Запіканки » Рисова запіканка з гарбузом і яблуками
 

Рисова запіканка з гарбузом і яблуками

24 жовтня, 2014  |  Коментів (3)  |  Рубрика: Запіканки
 

Рисова запіканка з гарбузом і яблуками

1 скл. круглого рису
0.5 кг чищених яблук
0.5 кг чищеного гарбуза
0.5 скл цукру
1 скл молока
0.5 скл сметани
кориця і цедра половини лимону чи апельсину

Рис проварити в підсоленій воді до півготовності (я засипаю рис в киплячу воду і з моменту закипання рису залишаю його в кип'ятку на 15хв, щоб трішки набух).
Яблука нарізати плястерками, гарбуз натерти на терку (як на корейку) і легенько перемішати з нарізаними яблуками, дадавши цукор, корицю і цедру(можна цукор ванільний) за смаком.
Процідити наш запарений рис.
Посудину для запіканки трішки змазати маргарином, викласти шарами половину рису, зверху половину суміші яблук з гарбузом, потім знову шар рису і шар яблук з гарбузом. Обережно залити це склянкою молока , а зверху викласти сметану. Пекти при температурі 190 приблизно 30-40хв. (залежить від духовки)

Джерело: Власний рецепт

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: ro_sa (24 жовтня 2014 14:09)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 45
А рис потім тримається в купі, чи розсипається? Бо я для такої запіканки запарений рис вимішую з яйцем, розтертим з цукром і маслом (або маргарином). Але молоко і сметану зверху вже не даю.
 



#2 написав: Nataly Cake (24 жовтня 2014 14:41)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
ro_sa,
Ні рис не розсипається, я беру звичайний і його даю напів готовий, він впитує молоко і соки які пускають яблуко й гарбуз.

 



#3 написав: Darka (29 жовтня 2014 04:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 719
Роблю запіканку рисову просту, m0554 попробую ще з гарбузом.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Робота обвалювальником м'яса в Литві
  Пише 2eu.work ()
Робота кухарем // піццайоло в Литві
  Пише 2eu.work ()
24bestex.com - Обмін електронних валют Perfect Money, AdvCash, OKpay,
  Пише rsem ()
Цікаві мультфільми та передачі для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Ідеї для школи
  Пише Окса99 ()
Що в нас нині на столі - 8
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пляцок "Американський"
  Пише Іванка ()
Яблучний пляцок пані Ліди
  Пише Іванка ()
Торт "Карпатка"
  Пише Іванка ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 39
Гостей: 14
Користувачі: crRuispuh, ywVoffgoxy, uxtetsjazy, EdwinSouck, iiVoffgoxy, cdEffeply
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100