1 ст. рису
3 ст. молока
6 кислих яблук
0,5 ст. цукру
1 ст. л. масла
сіль, 4 ст. л. родзинок
1 г кориці
1 яйце
сухарі
Промитий рис варити 10 хвилин в воді, потім воду злити, влити молоко, добавити масло, сіль і варити, поки рис не розвариться. В добре розварений рис покласти родзинки.
Яблука почистити, дрібно нарізати, добавити цукор, корицю та перемішати.
Форму для запікання змастити маслом і посипати сухарями. Класти в неї шарами почергово рис та яблука. Зверху змастити яйцем, обсипати сухарями та запікати. Подавати з варенням або ягідним соком.
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua
Рецепт з книги "1000 вкусных блюд" (1957 г)