Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Інше » Яблучний оцет
 

Яблучний оцет

18 жовтня, 2014  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Інше, Соуси та заправки
 

Яблучний оцет

1 кг. очищених яблук
1 л. води
100-150г. цукру (вміст цукру залежить від кислоти яблук)

Яблука натерти на грубій тертці, перекласти в поливаний посуд, додати цукор і залити кипяченою водою. Це все поставити в тепле місце (не під сонячні промені!) під гніт.
Через 2 тижні процідити яблука, і перелити рідину у шклянні пляшки. Отриману рідину знову поставити на 2 тижні. Потім ще раз добре процідити в чисті пляшки і закрити кришками.
Яблучний оцет готовий!

Джерело: Рецепт бабусі

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Магда (19 жовтня 2014 15:18)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 74
Такий чистий прозорий оцет получився, клас! Треба й собі зробити, бо в магазині натуральний оцет коштує зараз як колись марочний коньяк.
Пам'ятаю, колись, я ще в школу ходила, мама пробувала робити яблучний оцет (мабуть було багато яблук, і вони пропадали, бо робилося це в мега масштабі), а так як моя кімната була найтеплішим місцем в квартирі - поставила його зброджуватися там. Через три дні я стала проситися, бо запах був такий, що я весь час "під шафе ходила" lol . Та й вийшов оцет не такий світлий і прозорий.
Все приходить в свій час, тепер я буду робити оцет smile


--------------------
Дрібниць не буває
 



#2 написав: Nataly Cake (19 жовтня 2014 15:56)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Магда,
Чесно кажучи я й сама зраділа , що цього разу такий чистенький вийшов. Можливо це залежить від сорту яблук, чи від того наскільки добре оцет проціджений.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Універсальний подарунок
  Пише Натонька (Учора, 18:36)
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише Darka ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Балакуня ()
Полімерна глина
  Пише ОЛЕСЯ ()
Капкейки
  Пише Umari ()
Трошки мистецтва
  Пише Umari ()
Форми для пасок та ягнят
  Пише Umari ()
Що в нас нині на столі - 8
  Пише Umari ()
Страви з гарбуза.
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичні, дієтично-лікувальні страви
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 38
Гостей: 17
Користувачі: Widipaumesfut, aycywkljswq, awkxxftpnif, fxpzwfolmke, fwozzcgggns, wivyjqbhhm, kzuyvfsbhcx, cxkwvbtofby, zvwzctrijj
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100