3 яйця 200 г масла 3/4 + 1/2 скл. цукру 2 скл. борошна 3-4 яблука ванілін сода сіль
Жовтки розтерти із 3/4 склянки цукру, додати масло, 0,5 ч.л. соди, півпачки ваніліну, сіль на кінчику ножа і просіяне борошно. Все добре перемішати. Виходить дуже мягке тісто. Поділити його на дві частини: одну більшу і меншу (меншу сховати у морозильну камеру). Іншу частину викласти у форму , зверху викласти терті на грубій терці яблука. Білки збити із 1/2 склянкою цукру і залити зверху яблука. Потім витянути із морозилки тісто і потерти зверху на грубій терці. Випікати 1 годину.
Джерело: Рецепт із "Кухарка.ру" від Натусика
|