Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Сирні торти » "Хвіст Дракона"торт
 

"Хвіст Дракона"торт

29 вересня, 2014  |  Коментів (4)  |  Рубрика: Випічка » Сирні торти
 

"Хвіст Дракона"торт

2 кг Яблук (кислих сортів)
1 п. ванільний цукор
Сирна маса:
1 кг. сиру (перемолоти)
250 гр. цукру
6 жовтків
150 грам. масла
2 ст. л муки
2 ст..л манки
Макова маса:
1,5 ст. маку запареного та втертого
2 ст.л сухарів
150 гр.цукру
2 ст.л масла
6 білків (бити до стійких піків)додати їх вкінці легко перемішати
Бісквіт:
6 яєць
1 ст.цукру
2 рівні стакани .муки
1 ч.л порошку для печева
Крем :
250 грам масла
200 грам згущеного молока не вареного

Шоколадна помадка
6 л цукру
6 л.молока
6 л.кокао
варити на водяній бані помішуючи 15 хвилин .
додати 6 л.масла кімнатної температури

На пергаментний папір щільно викласти четвертинки нарізаних яблук кислих сортів.
Посипати яблука ваніліном.
Зверху вилити на яблука сирну масу .
На сирну масу -вилити макову масу
Пекти до золотистого верху,провіряти зубочисткою - має не липнути до рук .
Пекти приблизно 40 хвилин на 180 градусах.

Окремо спекти бісквіт. остудити ,верх бесквіту змастити кремом і зверху до крему покласти попередньо спечений пляцок маковою стороною на крем, яблуками до верху.

По яблуках залити шоколадну помадку.

Пекти на бляшці 25х 35 см. висота його приблизно 10-12 см.
Дуже ситний з незвичайним смаком торт .Велику роль відіграють яблука ,треба брати не сильно соковиті .




В мене вийшов бісквіт висотою 7 см -то я його розрізала наполовину і змастила крем .Тому на фото крему два шари.

Джерело: Від коліжанки Галини Ласинович з Жовківського району.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Анелія (29 вересня 2014 09:58)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 13
winked я такий схожий тортик пробувала в подруги був дуже сьачненький. Дякую за рецепт спробую і сама за Вашим рецептом.


--------------------
Если жизнь преподносит мне лимоны,
Я прошу у нее соль и текилу!!
 



#2 написав: Тереза (29 вересня 2014 17:57)


Група: Кондитер
Коментарів: 651
Такий багатий тортик!!!Смакота! cd
 



#3 написав: Darka (6 жовтня 2014 20:02)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 731
winked love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#4 написав: Alensmy (7 жовтня 2014 10:12)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Тортик - просто бомба! Смак неперевершений! wink
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише Darka (Учора, 02:10)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Балакуня ()
Універсальний подарунок
  Пише KsunkaKsu ()
Полімерна глина
  Пише ОЛЕСЯ ()
Капкейки
  Пише Umari ()
Трошки мистецтва
  Пише Umari ()
Форми для пасок та ягнят
  Пише Umari ()
Що в нас нині на столі - 8
  Пише Umari ()
Страви з гарбуза.
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичні, дієтично-лікувальні страви
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 84
Гостей: 55
Користувачі: tay, lybywcskrkd, hiпроооо, Ahepugnali, olenka s, ewfxybmmjhs, melanievb4, kwsxyeqgwys, dwlwzihxtbv, zvwwcnahll, lzbzweleeyp
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100