Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » М'ятний сироп
 

М'ятний сироп

31 серпня, 2014  |  Коментів (1)  |  Рубрика: Консервація
 

М'ятний сироп

500 мл води
500 г цукру
100 г м'яти (великий пучок)
1 лимон (сік і цедра)

З води і цукру зварити сироп (довести до кипіння, щоб розчинився цукор і проварити 1 хвилину). Відставити. М'яту промити і покласти в сироп. Накрити ємність і залишити на добу.
В сироп із зіллям додати сік і цедру (натерту) лимона, довести до кипіння і проварити 3 хвилини. Залишити на добу.
Вийняти м'яту, процідити сироп через сито. Довести до кипіння і проварити 1 хв.. Розлити в простерилізовані баночки і закатати.
Зберігати як звичайну консервацію.
Використовувати до випічки, просочування коржів, десертів, млинців, напоїв.
Смачного !

Джерело: Сайт- kulinar.kollekcija.com

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: ОЛЕСЯ (14 серпня 2016 02:16)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 449
дякую за рецепт


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Сирник на горіховому тісті
  Пише Натонька (Учора, 18:45)
Тут ми спілкуємось)
  Пише Darka (Учора, 00:03)
Робота обвалювальником м'яса в Литві
  Пише 2eu.work ()
Робота кухарем // піццайоло в Литві
  Пише 2eu.work ()
Цікаві мультфільми та передачі для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Ідеї для школи
  Пише Окса99 ()
Що в нас нині на столі - 8
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пляцок "Американський"
  Пише Іванка ()
Яблучний пляцок пані Ліди
  Пише Іванка ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 62
Гостей: 43
Користувачі: blExcaws, sjRuispuh, mwnzvenkgbf, evjvzhfowvq, byEmisarax, kxovyexevxm
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100