Кілька стебел ромашки ( 4-5 шт) добре помити, нижню, тверду частину стебла, обрізати.
Чайничок для запарювання чаю облити окропом ( щоб він був гарячим),
покласти ромашку, залити окропом, загорнути рушничком і залишити на 20хв.
Розлити в горнятка , та додати цукор або мед до смаку .
Смачного :)
У нас , в селі, ця ромашка пахуча прямо на подвір"ї росте, під ногами. Гріх не користати з нагоди, та не випити запашного чаю :)
Колись в дитинстві , літні канікули я проводила в бабусі, так от в цей період, бабуся завжди на кухні мала банячок з таким чаєм, цукор кидала відразу коли варила, і настоювався він так пів дня. Смак був неповторний , а чай запашний.