Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Гламурний
 

Гламурний

3 червня, 2014  |  Коментів (17)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Гламурний

Ф-24*36
Корж:
10 білків
5 жовтків
1,5 скл. цукру
1,5 скл. борошна
1 п. порошку до печива
1 скл. олії
крім того для
І-1 ст. л какао
ІІ-5 жовтків,1 ст.л борошна
ІІІ-5 ст.л маку сухого
ІV-1 пач.червоного кисілю
Крем:
300 г масла
0,5 б сирої згущонки
300 г домашнього сиру
200 г кураги
1 п. ван. цукру

Корж:
Білки добре збити з цукром,додати жовтки,борошно з порошком,олію.Поділити тісто на 4 частини,до кожної додати окремі інгредієнти.
Форму для випічки застелити пергаментом.Тісто викладати купками чи смужками і пекти одним коржем приблизно 30- 40 хв.при 180.
Холодний корж розрізати на дві частини.
Крем:
Курагу запарити,порізати.Сир змолоти чи збити блендером.
Збити масло+згущонка,ван. цукор,сир,курага.Перемастити коржі.
P.S.Перший раз пекла одним коржем,гарно ріжеться.Вдруге пекла два окремі коржі,файно.

Джерело: Від коліжанки

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: oksana d (3 червня 2014 19:05)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Просто супер! winked Дуже яскраво і смачно виглядає! love
 



#2 написав: ssaazzoonn (3 червня 2014 22:47)


Група: Кондитер
Коментарів: 160
Пляцок справді ГЛАМУРНИЙ ! Дуже гарний на вигляд, думаю, що і смачнючий. tongue
 



#3 написав: Тереза (4 червня 2014 17:09)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Пляцок надзвичайно гарний!!! belay
 



#4 написав: olyaveres (7 червня 2014 06:48)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
після того як додала до масла сир крем розшарувався, і скільки не збивала ситуація таж сама в чому може бути причина
 



#5 написав: Іванка (7 червня 2014 10:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
Дякую за рецепт a0a Дуже гарний пляцок в розрізі winked
 



#6 написав: Galina_Nedomirko_ (7 червня 2014 13:31)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: olyaveres
після того як додала до масла сир крем розшарувався, і скільки не збивала ситуація таж сама в чому може бути причина

Пекла не один раз,такого не було.
Може бути дві причини; сир добре не відтиснули і через зайву рідину розслоївся або масло не добре збите чи не якісне.
 



#7 написав: Катя Спурза (8 червня 2014 19:22)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
Красота!!!! winked
 



#8 написав: Darka (11 червня 2014 01:49)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
love love love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#9 написав: Олька-парасолька (20 червня 2014 19:36)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
Смачний i дуже яскравий-недавно пригощали мене таким,то дуже менi сподобався !!!!
 



#10 написав: ОЛЕСЯ (21 червня 2014 19:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 396
Очей не відірвати від краси


--------------------
 



#11 написав: Олюнька (12 липня 2014 21:58)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Спекла сьогодні. В розрізі вийшов непогано, але не так ідеально, як на фото. НЕ рівномірно підріс... Треба буде перепекти в іншій формі. Але!!! ДУЖЕ смачний, в міру солодкий, смаки збалансовані. belay Окрема подяка за крем. tongue Дуже пухкий і смачнючий. Дякую за рецепт. m05004
 



#12 написав: Леся11 (8 серпня 2014 13:47)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
І я спекла цю смакоту. В середину добавила персиків.
в середину добавила ще одну паланицю жовто-білу паланицю. Ось що вийшло
 



#13 написав: Natalyi (17 серпня 2014 18:33)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 43
Добрий пляцок. пекла схожий - в мене він під назвою Циганські стежки


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
 



#14 написав: ксюня (11 січня 2015 20:00)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Дуже дякую за смачний тортик. Робила вже не один раз, усі в захваті winked . В крем додала вишню . Коржі розрізала та скручувала як " пеньочок ", дуже гарний розріз tongue .
 



#15 написав: ryslanaua (12 січня 2015 13:48)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 7
Пекла цей торт уже декілька раз, сподобався. Буду пекти ще.
 



#16 написав: kykysja41145 (25 травня 2015 13:38)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 31
цікаво і кольорово. взяла на замітку. діткам особливо сподобається, ну і дорослим, так догодити можна всім love
 



#17 написав: DavidJaite (10 квітня 2017 14:22)


Група: Гості
Коментарів: 0
Спекла цей пляцок. Він справді гламурний, дуже сподобався, крем- чудовий. дякую, вам пані Галю!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100