Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Гламурний
 

Гламурний

3 червня, 2014  |  Коментів (17)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Гламурний

Ф-24*36
Корж:
10 білків
5 жовтків
1,5 скл. цукру
1,5 скл. борошна
1 п. порошку до печива
1 скл. олії
крім того для
І-1 ст. л какао
ІІ-5 жовтків,1 ст.л борошна
ІІІ-5 ст.л маку сухого
ІV-1 пач.червоного кисілю
Крем:
300 г масла
0,5 б сирої згущонки
300 г домашнього сиру
200 г кураги
1 п. ван. цукру

Корж:
Білки добре збити з цукром,додати жовтки,борошно з порошком,олію.Поділити тісто на 4 частини,до кожної додати окремі інгредієнти.
Форму для випічки застелити пергаментом.Тісто викладати купками чи смужками і пекти одним коржем приблизно 30- 40 хв.при 180.
Холодний корж розрізати на дві частини.
Крем:
Курагу запарити,порізати.Сир змолоти чи збити блендером.
Збити масло+згущонка,ван. цукор,сир,курага.Перемастити коржі.
P.S.Перший раз пекла одним коржем,гарно ріжеться.Вдруге пекла два окремі коржі,файно.

Джерело: Від коліжанки

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: oksana d (3 червня 2014 19:05)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 304
Просто супер! winked Дуже яскраво і смачно виглядає! love
 



#2 написав: ssaazzoonn (3 червня 2014 22:47)


Група: Кондитер
Коментарів: 160
Пляцок справді ГЛАМУРНИЙ ! Дуже гарний на вигляд, думаю, що і смачнючий. tongue
 



#3 написав: Тереза (4 червня 2014 17:09)


Група: Кондитер
Коментарів: 653
Пляцок надзвичайно гарний!!! belay
 



#4 написав: olyaveres (7 червня 2014 06:48)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
після того як додала до масла сир крем розшарувався, і скільки не збивала ситуація таж сама в чому може бути причина
 



#5 написав: Іванка (7 червня 2014 10:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 150
Дякую за рецепт a0a Дуже гарний пляцок в розрізі winked
 



#6 написав: Galina_Nedomirko_ (7 червня 2014 13:31)


Група: Модератор
Коментарів: 182
Цитата: olyaveres
після того як додала до масла сир крем розшарувався, і скільки не збивала ситуація таж сама в чому може бути причина

Пекла не один раз,такого не було.
Може бути дві причини; сир добре не відтиснули і через зайву рідину розслоївся або масло не добре збите чи не якісне.
 



#7 написав: Катя Спурза (8 червня 2014 19:22)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
Красота!!!! winked
 



#8 написав: Darka (11 червня 2014 01:49)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 734
love love love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#9 написав: Олька-парасолька (20 червня 2014 19:36)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
Смачний i дуже яскравий-недавно пригощали мене таким,то дуже менi сподобався !!!!
 



#10 написав: ОЛЕСЯ (21 червня 2014 19:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 476
Очей не відірвати від краси


--------------------
смачно як в матусі
[url=https://www.facebook.com/profile.php?id=100017171228749[/url]
 



#11 написав: Олюнька (12 липня 2014 21:58)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Спекла сьогодні. В розрізі вийшов непогано, але не так ідеально, як на фото. НЕ рівномірно підріс... Треба буде перепекти в іншій формі. Але!!! ДУЖЕ смачний, в міру солодкий, смаки збалансовані. belay Окрема подяка за крем. tongue Дуже пухкий і смачнючий. Дякую за рецепт. m05004
 



#12 написав: Леся11 (8 серпня 2014 13:47)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
І я спекла цю смакоту. В середину добавила персиків.
в середину добавила ще одну паланицю жовто-білу паланицю. Ось що вийшло
 



#13 написав: Natalyi (17 серпня 2014 18:33)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 43
Добрий пляцок. пекла схожий - в мене він під назвою Циганські стежки


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
 



#14 написав: ксюня (11 січня 2015 20:00)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 118
Дуже дякую за смачний тортик. Робила вже не один раз, усі в захваті winked . В крем додала вишню . Коржі розрізала та скручувала як " пеньочок ", дуже гарний розріз tongue .
 



#15 написав: ryslanaua (12 січня 2015 13:48)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 7
Пекла цей торт уже декілька раз, сподобався. Буду пекти ще.
 



#16 написав: kykysja41145 (25 травня 2015 13:38)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 35
цікаво і кольорово. взяла на замітку. діткам особливо сподобається, ну і дорослим, так догодити можна всім love
 



#17 написав: Балакуня (10 квітня 2017 14:22)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
Спекла цей пляцок. Він справді гламурний, дуже сподобався, крем- чудовий. дякую, вам пані Галю!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
No-Fuss Products Of car Around The USA
  Пише ukagu (Сьогодні, 00:43)
Information Theft is known as a Like a
  Пише yvadis (Учора, 20:51)
Effortless Methods Of car - An A-Z
  Пише utyhamah (Учора, 19:20)
Significant Criteria For car - For Adults
  Пише enavys (Учора, 06:34)
Explaining Root Aspects In car
  Пише iwizubiso ()
Understanding Practical Solutions In car
  Пише ykagewoka ()
The Options For car Secrets
  Пише epaviqo ()
Picking out Sensible Secrets In car
  Пише unumure ()
Печиво "Їжачки" або печиво з сюрпризом
  Пише marichka86 ()
Що подарувати дитині?
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 55
Гостей: 38
Користувачі: butbreella, JasperTum, martsinAcisp
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100