|
Ф-24*36 Корж: 10 білків 5 жовтків 1,5 скл. цукру 1,5 скл. борошна 1 п. порошку до печива 1 скл. олії крім того для І-1 ст. л какао ІІ-5 жовтків,1 ст.л борошна ІІІ-5 ст.л маку сухого ІV-1 пач.червоного кисілю Крем: 300 г масла 0,5 б сирої згущонки 300 г домашнього сиру 200 г кураги 1 п. ван. цукру
Корж: Білки добре збити з цукром,додати жовтки,борошно з порошком,олію.Поділити тісто на 4 частини,до кожної додати окремі інгредієнти. Форму для випічки застелити пергаментом.Тісто викладати купками чи смужками і пекти одним коржем приблизно 30- 40 хв.при 180. Холодний корж розрізати на дві частини. Крем: Курагу запарити,порізати.Сир змолоти чи збити блендером. Збити масло+згущонка,ван. цукор,сир,курага.Перемастити коржі. P.S.Перший раз пекла одним коржем,гарно ріжеться.Вдруге пекла два окремі коржі,файно.
Джерело: Від коліжанки
|
|