Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Суперовий"
 

Пляцок "Суперовий"

23 квітня, 2014  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Суперовий"

Для коржів:
3 яйця
3 скл. борошна
1 скл.цукру
100 г маргарину
2 ст.л. сметани
1 ч.л. амонію
1 ч.л.соди з оцтом
вишні
Мак:
1,5 скл. маку
100 г масла
1 скл.цукру
1 лимон
[u][/u]Крем:
0,5 л молока
1 скл.цукру
2 ст.л крохмалю
1 ст.л. борошна
масло[/b][b][b][/b]

Коржі:
Амоній розвести в сметані.Яйця збити з цукром,додати м"який маргарин,сметану з амонієм,соду з оцтом,борошно.Замісити тісто,розділити на 5 ч.,до двох додати какао. Тісто поставити на 1 год. в холод.
Спекти 5 коржів,3-білих,2-чорних.
В чорних коржах зробити невеличкі дірки,в які при перемащуванні покласти вишні.
Мак:
Мак запарити і змолоти чи розтерти з цукром і маслом.Додати лимон.
Крем робила дуже смачний і ніжний заварний Додавала більше цукру.
Перекладати так:білий корж-крем-мак-крем-чорний корж-крем-білий корж-крем-чорний корж-крем-мак-крем-білий корж.
Не забувати про вишні,вкладати їх у дірки.Трохи мороки з маком,щоб викласти на крем.Легенько ножиком накладала.Але вартує того-високий,смачний пляцок.
Форма 20-30.Замішувала на 1,5 порції і пекла у формі 24-36 см.

Джерело: Рецепт давній,нагадала коліжанка.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Іванка (23 квітня 2014 12:52)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 145
Дуже смачний пляцок! маю такий перепис,колись пекла
 



#2 написав: Тереза (23 квітня 2014 16:59)


Група: Кондитер
Коментарів: 644
Пляцок-дуже гарний!!! і супер смачний!!!Дякую! belayФото-бомба!
 



#3 написав: Darka (27 квітня 2014 04:18)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 727
Гарний пляцок love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#4 написав: galja20 (24 квітня 2015 13:04)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Скажіть а тісто яке має бути?Я так розумію, що густе? Іяк його викладати - розкачувати? і можете заробити грошей на сайті http://porncam.biz/
 



#5 написав: mysenok86 (24 листопада 2015 11:04)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
А при какой температуре пекти коржи?
 



#6 написав: Natalyadiva (7 січня 2016 19:17)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 154
Пекла на Різдво, з деякими змінами на рахунок маку. Пляцок смачний. Дякую Галинці за рецепт! winked a0a
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Вишивка
  Пише Darka (Учора, 00:24)
Барахолка
  Пише Валя ()
Задумаймось...
  Пише Ксенічка ()
"Гормон щастя" або життя без депресії.
  Пише Ксенічка ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Barbara ()
Коментарі через фейсбук
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дитячі забави
  Пише ОЛЕСЯ ()
Секрети наших бабусь.... або як без хімії.
  Пише ОЛЕСЯ ()
Економимо сімейний бюджет
  Пише ОЛЕСЯ ()
Вірші про тата
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 7
Користувачі: sjRuispuh, butetsjazy, byEmisarax, cdEffeply, xwzzhzbdhk, sjRuispuh
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100