Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Суперовий"
 

Пляцок "Суперовий"

23 квітня, 2014  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Суперовий"

Для коржів:
3 яйця
3 скл. борошна
1 скл.цукру
100 г маргарину
2 ст.л. сметани
1 ч.л. амонію
1 ч.л.соди з оцтом
вишні
Мак:
1,5 скл. маку
100 г масла
1 скл.цукру
1 лимон
[u][/u]Крем:
0,5 л молока
1 скл.цукру
2 ст.л крохмалю
1 ст.л. борошна
масло[/b][b][b][/b]

Коржі:
Амоній розвести в сметані.Яйця збити з цукром,додати м"який маргарин,сметану з амонієм,соду з оцтом,борошно.Замісити тісто,розділити на 5 ч.,до двох додати какао. Тісто поставити на 1 год. в холод.
Спекти 5 коржів,3-білих,2-чорних.
В чорних коржах зробити невеличкі дірки,в які при перемащуванні покласти вишні.
Мак:
Мак запарити і змолоти чи розтерти з цукром і маслом.Додати лимон.
Крем робила дуже смачний і ніжний заварний Додавала більше цукру.
Перекладати так:білий корж-крем-мак-крем-чорний корж-крем-білий корж-крем-чорний корж-крем-мак-крем-білий корж.
Не забувати про вишні,вкладати їх у дірки.Трохи мороки з маком,щоб викласти на крем.Легенько ножиком накладала.Але вартує того-високий,смачний пляцок.
Форма 20-30.Замішувала на 1,5 порції і пекла у формі 24-36 см.

Джерело: Рецепт давній,нагадала коліжанка.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Іванка (23 квітня 2014 12:52)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
Дуже смачний пляцок! маю такий перепис,колись пекла
 



#2 написав: Тереза (23 квітня 2014 16:59)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Пляцок-дуже гарний!!! і супер смачний!!!Дякую! belayФото-бомба!
 



#3 написав: Darka (27 квітня 2014 04:18)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Гарний пляцок love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#4 написав: galja20 (24 квітня 2015 13:04)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Скажіть а тісто яке має бути?Я так розумію, що густе? Іяк його викладати - розкачувати? і можете заробити грошей на сайті http://porncam.biz/
 



#5 написав: mysenok86 (24 листопада 2015 11:04)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
А при какой температуре пекти коржи?
 



#6 написав: Natalyadiva (7 січня 2016 19:17)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 153
Пекла на Різдво, з деякими змінами на рахунок маку. Пляцок смачний. Дякую Галинці за рецепт! winked a0a
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 17
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100