Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Рецепти тіста » Бісквіт ванільний шифоновий
 

Бісквіт ванільний шифоновий

12 лютого, 2014  |  Коментів (18)  |  Рубрика: Рецепти тіста, Торти та тістечка
 

Бісквіт ванільний шифоновий

2 скл. борошна
1.5 скл. цукру
3 ч. л. розпушувача
1/4 ч. л. солі
3/4 скл. холодної води
1 п. ванільного цукру
7 яєць
1/2 скл. олії
1/2 ч. л. лимонної кислоти

Розрахунки на 5 яєць:

5 яєць
257 г борошна
246 г цукру
118 г води
75 г олії
11 г розпушувача
1/3 ч. л лимонної кислоти
1/5 ч. л. солі

В великій мисці змішати просіяне борошно, сіль, розпушувач, 1 склянку цукру.
Жовтки збити збити з 0.5 склянки цукру, ванільним цукром, додати воду, олію, збити до пишної однорідної маси.
З'єднати суху суміш з жовткою масою, перемішавши до однорідності.
Збити білки до стійкої піни, під кінець збивання додавши лимонну кислоту.
В два прийоми додати білки до тіста, акуратно вимішуючи лопаткою знизу вверх.
Дно форми діаметром 26 см вистелити пергаментом, вилити тісто. Пекти при 170С 50-60 хв.

Даний бісквіт на повну порцію пекла в формі діаметром 25 см, його вага становила 1.225 кг, висота 7см.
Бісквіт чудовий! Не сухий, добре розрізається струною. Рекомендую ))

Джерело: рецепт від лека з сайту hlebopechka.ru

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Mironka (12 лютого 2014 15:00)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дуже гарний бісквіт, напевно, варто спробувати. Питання - все зважено виміряно точно на вагах? вода теж?
 



#2 написав: idianka (12 лютого 2014 15:34)


Група: Гості
Коментарів: 0
Mironka,
основний рецепт іде на 7 яєць, інші складники подані в склянках чи ложках. Нижче я подала свої розрахунки на 5 яєць, там продукти виміряні мною в грамах на вагах smile і вода теж...
 



#3 написав: Тереза (12 лютого 2014 16:33)


Група: Гості
Коментарів: 0
Чудовий бісквіт,а який високий!Дякую! tongue
 



#4 написав: Natalyadiva (12 лютого 2014 20:23)


Група: Гості
Коментарів: 0
Діанко, дуже гарний високий бісквіт! winked
 



#5 написав: Darka (12 лютого 2014 22:02)


Група: Гості
Коментарів: 0
Бісквіт love
 



#6 написав: Mironka (13 лютого 2014 01:26)


Група: Гості
Коментарів: 0
idianka, дякую, зроблю так само no
 



#7 написав: vika (13 лютого 2014 13:18)


Група: Гості
Коментарів: 0
wink
 



#8 написав: anasteusha (14 лютого 2014 09:40)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дівчата бісквіт сууууупер Вчора пекла дуже простий а виріс як!!!!!!ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ за рецепт!!!!
 



#9 написав: idianka (15 лютого 2014 15:00)


Група: Гості
Коментарів: 0
anasteusha,
дякую за коментар! Рада, що вам вдалось! love
 



#10 написав: Ксенія (3 травня 2014 16:19)


Група: Гості
Коментарів: 0
Бісквіт просто супер, смакота, дякую за рецепт.
 



#11 написав: l0701 (10 червня 2014 21:23)


Група: Гості
Коментарів: 0
я саме зараз печу
не знаю що вдасться:)
 



#12 написав: l0701 (11 червня 2014 07:40)


Група: Гості
Коментарів: 0
Вдався СУПЕР!!!!!! І високий і смачний!!!!!!!!! Переписую рецепт до свого записничка. Дякую, дівчтата за такий рецепт
 



#13 написав: idianka (11 червня 2014 09:53)


Група: Гості
Коментарів: 0
l0701,
о, то файно, що вам вдалось winked
 



#14 написав: svetochka (28 липня 2014 13:45)


Група: Гості
Коментарів: 0
Приєднуюся до усіх компліментів на адресу цього бісквіта і дякую за рецепт. Ось що у мене вийшло: я переклала сметанним желе із кусочками вишневого та апельсинового, персиками і нектаринами, пекла у формі 28 см, наріс на усю її висоту.
 



#15 написав: Іриночка (15 серпня 2014 16:07)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дуже вдалий бісквіт. Пекла на 5 яєць у формі 26 см, виріс на цілу форму і навіть трохи вище. Я і не сподівалася.
 



#16 написав: kykysja41145 (19 лютого 2015 22:36)


Група: Гості
Коментарів: 0
дівчатонька, цей рецепт мене дуже зацікавив, остільки все точно зважено, за що дуже дякую автору. я перерахувала все в грамах на 7 яєць, може кому пригодиться:
360г борошна
345г цукру
165г води
105г олії
15г порошку(розпушувача)
0,5 ч.л. лимонної кислоти
0,25 ч.л. солі.
Ще раз велике спасибі автору за рецепт і за зважування продуктів, в мене проблема завжди з тими стаканами, стариз я не маю(((

я спекла у формі 28 на 7 яєць. все зважувала. наріс вище форми, трохи сів, рівно по формі. в житті такий гарний бісквіт не виходив, чесно love . максимум на 2-3 частини могла розрізати завжди. завтра якщо приїде моя струна спробую розрізати хоча б на 4 ч. Спробувала трохи збоку, то дуже смачний, солоденьки. перемастити планую сирним кремом від МАРІЧКИ. Дякую, дякую, дякую m05004

тикніть мене носом, ще будь ласка, на шоколадний шифоновий бісквіт або хто як заміює борошно на какао. Поглядаю на бісквіт з "Ейфорії", бо шоколадний на кипятку в мене виходе sad
 



#17 написав: Натонька (20 лютого 2015 10:52)


Група: Гості
Коментарів: 0
kykysja41145,
шоколадний шифоновий я печу з "Ейфорії"
 



#18 написав: Наталюня (24 травня 2015 19:36)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дуже смачний бісквіт! І гарненько ріжеться, і не сухий. Я задоволена, що його спекла. Буду ще пекти :)
Дякую за рецептик! a0a
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 02:51)
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok (Учора, 13:14)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Моя киця-доця Лєра
  Пише Chertenok ()
Рецепт: Пухкі оладки
  Пише Chertenok ()
Посиденьки у Олесі
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 84
Гостей: 61
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100