Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з м`яса » Шашлик в банці
 

Шашлик в банці

7 січня, 2014  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Страви з м`яса
 

Шашлик в банці


М'ясо - шия, вдруге готувала з телятини - також було дуже смачно! - порізати порційними шматочками - у мене було дуже мало часу на маринування, тому я порізала маленькими шматочками - вони усі дуже гарно промаринувалися і запеклися, але можна і різати звичними нам грубими шматками

шпондер, сало
- краще купляти базарне, домашнє, копчене, з запахом копченостей - порізати невеликими пластинками-квадратиками

цибуля - одна будь-якого розміру (я взяла одну, але велику - як в тому анекдоті про раків , котрі по "3" smile ) - треться на грубій терці до маринаду, 2-3 - діаметром як шматочки мяса - порізати грубшими кільцями - для нанизування

сіль, перець, спеції - які вам до смаку - я ще брала польський "маринад для м'яса" - дуже смачний з цілими зернятами, терла мускатний горіх, суміш перців

зелень
- кріп, петрушка - свіжа або заморожена

за бажанням - вино сухе, оцет, майонез
(хто що любить)

крім цього - банка 3л (у мене специфічна польська на 3,5л з широким горлом - дуже зручна)

фольга

палички для шашликів


1. М'ясо викласти в миску, насипати солі, спецій, додати зелень і руками добре вим'яти - щоб з'явився сік. Потім додати терту цибулинку (на очі вже набігають сльози на згадку про цю процедуру lol ), вино чи що ви любите, перемішати і залишити маринуватися на 2 - 12 год.

2. На дно банки можна нарізати ще одну цибулину (це не обов'язково - робиться для збільшення кількості рідини на дні банки, але в мене тої рідини було стільки, що через годину мусила вилити, зняти фольгу і дати шашликам ще хвилин 20 підсушитися) - були дуже сочисті!

3. Промариноване м'ясо нанизати на палички, в перемішку зі шпондером, салом та цибулею - додатковий смак і аромат.

Скласти стоячи в банку - як я вже писала, я нарізала маленькі шматочки м'яса, ще й нанизувала цілу паличку, а потім по середині розрізала і в мене в банку помістилося 2 шари стоячих вертикально шашличків - як на мене, в такому вигляді вони естетичніше дивляться на тарілці smile .

Банку закрити фольгою і поставити в холодну духовку.
Духовку розігріти до 200 градусів, пекти 1 - 1,2 години - я пекла 80 хвилин (для надійності lol ).

Шашлик в банці


Цибулю для подачі замаринувала окремо.

Джерело: Рецепт зручний, особливо коли погодні або інші умови не дозволяють запекти м'ясо на природі - саме цей рецепт за результатом найбільш наближений до "вуличного" шашлика smile .

Рецепт в авторській темі.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (8 січня 2014 21:10)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Смачно.........знаю такий шашличок. love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: Тереза (9 січня 2014 16:00)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Класний шашличок!Фото -супер! t0242
 



#3 написав: Liliya (10 січня 2014 17:17)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
Супер, смакота. Читаю рецепт і аж слинка тече. no
 



#4 написав: oksana d (12 січня 2014 16:06)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Смакота неймовірна! Сьогодні готувала на обід. Дякую!

 



#5 написав: Валюша (19 вересня 2014 12:20)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
Смачме м"яско !!!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100