Ніжки кролика - 2 штуки Сало (для шпигування) - 10 грам Часник - 2-3 зубчики Оливкова олія Сіль Діжонська гірчиця Вино - 150 мл
Для маринування: Лимонний сік Оливкова олія Гірчиця звичайна Білий перець Приправа "Середземноморські трави"
Ніжки кролика попередньо замочити не менше ніж на 4 години в воді Нашпигувати салом та часником (зробити маленькі розрізи, в них покласти одночасно шматочки сала і часнику) Замаринувати: натерти ніжки сіллю, спеціями, гірчицею, скропити лимонним соком та оливковою олією, перевернути декілька разів в маринаді, який утворився Залишити на 1-2 години маринуватися Перед приготуванням натерти діжонською гірчицею Обсмажити до кірочки з обох сторін на сковороді і в невеликій кількості оливкової олії Потім додати трішки води і вино (в мене було рожеве сухе) і тушкувати в сковороді під кришкою на маленькому вогні 40 хвилин Перед подачею ще раз натерти діжонською гірчицею для краси
Подавати з гарніром В мене на фото з тушкованою картоплею
Джерело: Мій власний рецепт
|