2 скумбрії 1 лавровий листок перець духмяний сіль до смаку 2 ст. л. олії 1 цибулина 1 морква
Рибу почистити, відрізати голову і хвостик. Порізати на шматки. Почистити і натерти моркву на грубій терці. Нарізати кільцями цибулю. Викласти в банку: морква-риба-цибуля-морква-риба-цибуля. Посолити, зверху покласти лавровий листок і перець,полити олією. Накрити банку фольгою. Поставити в холодну(!!!) духовку. Включити духовку на 180 градусів. Запікати 1 годину.
P.S. Вже готувала цю рибу декілька разів, нам смакує. Цього разу готувала 1 скумбрію. Але коли готую,дивлюся коли риба трохи покипить, то зменшую температуру до 150 градусів.
Джерело: Рецепт знайшла на www.povarenok.ru
|