Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з м`яса » Маринад для м'яса від п.Валі
 

Маринад для м'яса від п.Валі

7 січня, 2014  |  Коментів (8)  |  Рубрика: Страви з м`яса
 

Маринад для м'яса від п.Валі

На 5 кг шинки:
200 г солі - всього на весь маринад - по 100 г на сухий і мокрий
1 ч.л. меленого перцю
1 ч.л. цукру
головка часнику
5 - 6 лаврових листків
духмяний перець, гвоздика (до смаку)

Сухий маринад:

100 г солі
1 ч.л. цукру
1 ч.л. меленого чорного перцю
подрібнений часник


Все змішати. М'ясо добре промити, обсушити, натерти сухим маринадом, покласти в емальований посуд на 24 години.

Потім зварити маринад з 2л води, додати 100 г солі, лаврове листя, гвоздику, духмяний перець, довести до кипіння, охолодити, холодним маринадом залити м'ясо. Щодня перевертати.
В цьому маринаді м'ясо можна тримати 1 - 3 тижні (ми, зазвичай, тримаємо до тижня часу).
М'ясо витягнути з маринаду, загорнути в марлю (для копчення) чи пергамент (або рукав - для випічки), закоптити або спекти.
М'ясо виходить дуже ніжне, надзвичайно смачне, в міру вологе - одним словом - маринад перевірений часом і на різних видах м'яса - на свинині і телятині.


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Тереза (7 січня 2014 23:01)


Група: Кондитер
Коментарів: 644
О!!!яке смачненьке м,яско!!!Беру собі кусочок...Дякую! what
 



#2 написав: Ірка-Шкірка (7 січня 2014 23:08)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Тереза, смачного t0242 !
 



#3 написав: Darka (8 січня 2014 20:54)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 719
Дуже дякую за рецепт,забрала скоренько в записник.А то завжди понасипаю всього без рецепту і потім думаю чи добре посолене lol ,чи ні.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#4 написав: ssaazzoonn (9 січня 2014 10:36)


Група: Кондитер
Коментарів: 160
Смакота! winked winked winked
 



#5 написав: Ірка-Шкірка (12 січня 2014 22:46)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Darka, я також боюся пересолити - скоріше недосолюю, а по цьому рецепту м'ясо завжди вдається.


ssaazzoonn, m05108
 



#6 написав: Тереза (20 квітня 2014 20:29)


Група: Кондитер
Коментарів: 644
Ще раз дякую за рецепт маринаду-ми коптили,м,яско супер смачне!!! cd
 



#7 написав: Ірка-Шкірка (21 квітня 2014 15:01)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Тереза,
дуже рада, що рецепт пригодився!!!
 



#8 написав: ivan_vyrvyvuho (12 січня 2017 20:34)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Зробив свинячі шинку, шпондер, полядвицю за рецентом - всі хвалили, все чудово, дякую.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Сирник на горіховому тісті
  Пише Натонька (Учора, 18:45)
Тут ми спілкуємось)
  Пише Darka (Учора, 00:03)
Робота обвалювальником м'яса в Литві
  Пише 2eu.work ()
Робота кухарем // піццайоло в Литві
  Пише 2eu.work ()
Цікаві мультфільми та передачі для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Ідеї для школи
  Пише Окса99 ()
Що в нас нині на столі - 8
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пляцок "Американський"
  Пише Іванка ()
Яблучний пляцок пані Ліди
  Пише Іванка ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 68
Гостей: 48
Користувачі: blExcaws, uxtetsjazy, butetsjazy, sjRuispuh, mwnzvenkgbf, Kawatax, kxovyexevxm, 170AchFrNet
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100