Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з м`яса » Маринад для м'яса від п.Валі
 

Маринад для м'яса від п.Валі

7 січня, 2014  |  Коментів (8)  |  Рубрика: Страви з м`яса
 

Маринад для м'яса від п.Валі

На 5 кг шинки:
200 г солі - всього на весь маринад - по 100 г на сухий і мокрий
1 ч.л. меленого перцю
1 ч.л. цукру
головка часнику
5 - 6 лаврових листків
духмяний перець, гвоздика (до смаку)

Сухий маринад:

100 г солі
1 ч.л. цукру
1 ч.л. меленого чорного перцю
подрібнений часник


Все змішати. М'ясо добре промити, обсушити, натерти сухим маринадом, покласти в емальований посуд на 24 години.

Потім зварити маринад з 2л води, додати 100 г солі, лаврове листя, гвоздику, духмяний перець, довести до кипіння, охолодити, холодним маринадом залити м'ясо. Щодня перевертати.
В цьому маринаді м'ясо можна тримати 1 - 3 тижні (ми, зазвичай, тримаємо до тижня часу).
М'ясо витягнути з маринаду, загорнути в марлю (для копчення) чи пергамент (або рукав - для випічки), закоптити або спекти.
М'ясо виходить дуже ніжне, надзвичайно смачне, в міру вологе - одним словом - маринад перевірений часом і на різних видах м'яса - на свинині і телятині.


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (7 січня 2014 23:01)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
О!!!яке смачненьке м,яско!!!Беру собі кусочок...Дякую! what
 



#2 написав: Ірка-Шкірка (7 січня 2014 23:08)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Тереза, смачного t0242 !
 



#3 написав: Darka (8 січня 2014 20:54)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Дуже дякую за рецепт,забрала скоренько в записник.А то завжди понасипаю всього без рецепту і потім думаю чи добре посолене lol ,чи ні.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#4 написав: ssaazzoonn (9 січня 2014 10:36)


Група: Кондитер
Коментарів: 160
Смакота! winked winked winked
 



#5 написав: Ірка-Шкірка (12 січня 2014 22:46)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Darka, я також боюся пересолити - скоріше недосолюю, а по цьому рецепту м'ясо завжди вдається.


ssaazzoonn, m05108
 



#6 написав: Тереза (20 квітня 2014 20:29)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Ще раз дякую за рецепт маринаду-ми коптили,м,яско супер смачне!!! cd
 



#7 написав: Ірка-Шкірка (21 квітня 2014 15:01)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Тереза,
дуже рада, що рецепт пригодився!!!
 



#8 написав: aidawz4 (12 січня 2017 20:34)


Група: Гості
Коментарів: 0
Зробив свинячі шинку, шпондер, полядвицю за рецентом - всі хвалили, все чудово, дякую.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 49
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100