Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Червона рута"
 

Пляцок "Червона рута"

28 грудня, 2013  |  Коментів (9)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Червона рута"

Тісто:

200 г масла чи маргарину
8 жовтків
400 г борошна
3 ст. л. сметани
1 скл. цукру
2 ч. л. розпушувачу

Макове безе:
1 скл. маку
1 скл. цукру
8 білків

0.5 л банка вишень консервованих
горіхи

Крем:

1.5 скл. вершків чи сметани
1 скл. цукру
2 п. киселю вишневого або малинового
400 г масла

Тісто:

М'яке масло розтерти з цукром. не припиняючи збивати, по одному додати жовтки, сметану. В кінці додати борошно з розпушувачем, замісити м'яке тісто. Розділити на 3 частини.

Макове безе:

Мак розтерти в кавомолці (я не запарюю). Білки збити до стійкої піни, поступово додаючи цукор. Обережно вимішати з маком.

Деко вистелити пергаментом, змастити жиром.
Для першого коржа викласти тісто, зверху третину макового безе.
Для двох інших коржів тісто посипати вишнями і горіхами, зверху викласти макове безе. Пекти коржі при t170С 20-25 хв.
Охолодити і перекласти кремом.

Крем:

Вершки з цукром поставити на малий вогонь, розвести в них кисіль і, помішуючи, варити до загустіння. Охолодити, збити з маслом.
Крем підходить під мастику.

P.S. Рецепт також є в авторській темі ось тут

Джерело: Рецепт від весільної кухарки - пані Стефи ( з моїми доповненнями).

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Dolishnia (28 грудня 2013 21:27)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 67
Дуже гарний і смачненький пляцок, а поєднання горіхів, маку і вишень - просто супер!!! winked
 



#2 написав: KASYA (29 грудня 2013 00:23)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Цитата: Dolishnia
Дуже гарний і смачненький пляцок, а поєднання горіхів, маку і вишень - просто супер!!!

winked


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#3 написав: Darka (29 грудня 2013 02:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Пляцок winked .Дуже хочеться кусочок tongue


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#4 написав: Тереза (29 грудня 2013 13:56)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Пляцок-казковий!!! tongue
 



#5 написав: sunnygirl (29 грудня 2013 16:56)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Вже спекла коржі завтра буду перемащувати.
 



#6 написав: solomiyasobko (14 січня 2014 13:31)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 6
скажіть, будь ласка, а кисіль для крему краще купувати в брикетиках чи в пачечках???чи може можна замінити крохмалем, тоді в якій пропорції?чи смак саме в цьому кремові з фруктовим кисілем?
 



#7 написав: idianka (14 січня 2014 20:18)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 94
solomiyasobko,
кисіль брала в пачечках, здається, фірми "Мрія". Чому кисіль, а не крохмаль - так, саме задля смаку крему smile


--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
 



#8 написав: sunnygirl (15 січня 2014 21:43)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Пекла цей пляцок дуже смачний дякую за рецепт.
 



#9 написав: Pygovo4ka (9 грудня 2015 19:16)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 49
цікавий крем, спробую цей пляцок.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 27
Гостей: 6
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100