Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Червона рута"
 

Пляцок "Червона рута"

28 грудня, 2013  |  Коментів (9)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Червона рута"

Тісто:

200 г масла чи маргарину
8 жовтків
400 г борошна
3 ст. л. сметани
1 скл. цукру
2 ч. л. розпушувачу

Макове безе:
1 скл. маку
1 скл. цукру
8 білків

0.5 л банка вишень консервованих
горіхи

Крем:

1.5 скл. вершків чи сметани
1 скл. цукру
2 п. киселю вишневого або малинового
400 г масла

Тісто:

М'яке масло розтерти з цукром. не припиняючи збивати, по одному додати жовтки, сметану. В кінці додати борошно з розпушувачем, замісити м'яке тісто. Розділити на 3 частини.

Макове безе:

Мак розтерти в кавомолці (я не запарюю). Білки збити до стійкої піни, поступово додаючи цукор. Обережно вимішати з маком.

Деко вистелити пергаментом, змастити жиром.
Для першого коржа викласти тісто, зверху третину макового безе.
Для двох інших коржів тісто посипати вишнями і горіхами, зверху викласти макове безе. Пекти коржі при t170С 20-25 хв.
Охолодити і перекласти кремом.

Крем:

Вершки з цукром поставити на малий вогонь, розвести в них кисіль і, помішуючи, варити до загустіння. Охолодити, збити з маслом.
Крем підходить під мастику.

P.S. Рецепт також є в авторській темі ось тут

Джерело: Рецепт від весільної кухарки - пані Стефи ( з моїми доповненнями).

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Dolishnia (28 грудня 2013 21:27)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 67
Дуже гарний і смачненький пляцок, а поєднання горіхів, маку і вишень - просто супер!!! winked
 



#2 написав: KASYA (29 грудня 2013 00:23)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Цитата: Dolishnia
Дуже гарний і смачненький пляцок, а поєднання горіхів, маку і вишень - просто супер!!!

winked


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#3 написав: Darka (29 грудня 2013 02:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Пляцок winked .Дуже хочеться кусочок tongue


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#4 написав: Тереза (29 грудня 2013 13:56)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Пляцок-казковий!!! tongue
 



#5 написав: sunnygirl (29 грудня 2013 16:56)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Вже спекла коржі завтра буду перемащувати.
 



#6 написав: solomiyasobko (14 січня 2014 13:31)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 6
скажіть, будь ласка, а кисіль для крему краще купувати в брикетиках чи в пачечках???чи може можна замінити крохмалем, тоді в якій пропорції?чи смак саме в цьому кремові з фруктовим кисілем?
 



#7 написав: idianka (14 січня 2014 20:18)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 94
solomiyasobko,
кисіль брала в пачечках, здається, фірми "Мрія". Чому кисіль, а не крохмаль - так, саме задля смаку крему smile


--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
 



#8 написав: sunnygirl (15 січня 2014 21:43)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Пекла цей пляцок дуже смачний дякую за рецепт.
 



#9 написав: Pygovo4ka (9 грудня 2015 19:16)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 49
цікавий крем, спробую цей пляцок.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 44
Гостей: 26
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100