Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 В гості до Діанки, Смакота
Natalyadiva
3 січня 2013 16:51
Повідомлення #481


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Цитата: idianka
Торт-морозиво "Крокканте семифреддо з кавою та шоколадом"

Дуже смачний торт, але з ним набавитися треба, та думаю результат того вартий. Діаночко, ти молодець!!!!! :winked: :m05004: :a0a:
Перейти на початок сторінки
idianka
3 січня 2013 17:51
Повідомлення #482


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
боженка,
vika,
Natalyadiva,

це дійсно смачно! Смак не те що не гірший за магазинний, а...ну, ви розумієте, приготоване вдома, з любов'ю... :belay: І не так складно, як здається )) потрошки, потрошки і готово :love:

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
svetochka
8 січня 2013 21:16
Повідомлення #483


Молода господинька
  • 34

Репутація: 42
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 91
Реєстрація: 3.01.2012

ICQ:--

Бали: 375
Цитата: idianka
Пляцок " Каблучкова пані "

Дякую за смачний пляцок, пекла уже кілька разів, дуже всім подобається. Я, правда, для швидшої роботи використовую готову макову масу, додаючи яйця і порошок для печива.
Перейти на початок сторінки
idianka
8 січня 2013 21:20
Повідомлення #484


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
svetochka,
хай смакує :tongue: дійсно цей пляцок смачний, давненько я його не пекла, треба повторити :smile:

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
idianka
15 січня 2013 12:28
Повідомлення #485


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Виставлю деякі рецепти страв, які готувала ще на день народження :smile:

Сирні тарталетки і
салат "Експромт"




Сирні тарталетки:

200г твердого сиру
1ст.л. крохмалу

Сир натерти на дрібній терці, додати крохмал. Викладати на суху гарячу сковороду, смажити з одного боку, переносити за допомогою лопатки на форму (перевернуту склянку), притискати руками, охолодити на формі. Наповнити за власним смаком.

Рецепт з сайту cookorama.net

Салат "Експромт":

100 г консервованої кукурудзи
1 б. консервованої квасолі
3 яйця
2 мариновані огірочки
300 г шинки
цибуля
майонез

Чесно кажучи, тарталетки була зробила, а що в них покладу до останнього не знала, салат народився :lol: з тих продуктів, які просто залишились від інших страв. Тим не менше, вийшло навіть дуже смачно.
Отже, кукурудзу і квасолю відцідити, яйця порізати кубиком, огірки і шинку соломкою, цибулю просто дрібненько, сіль, перець до смаку, заправити майонезом.

Смачного!

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
idianka
15 січня 2013 12:45
Повідомлення #486


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Закусочні мафіни з куркою




Дуже смачні мафіни, подавала їх до бульйону. Рецепт від lubany-b з ЖЖ, внесла деякі зміни ))

200 г курячого філе
2 яйця
4 ст.л. олії
150 мл сметани
пів цибулини
1/2 ч.л. цукру
1/2 ч.л. солі
170 г борошна
1 ст.л. розпушувача

Куряче філе порізати невеликим кубиком, цибулю дрібненько. Змішати яйця з сметаною і олією, додати куряче філе і цибулю, сіль, цукор. Всипати просіяне борошно і розпушувач. вимішати. Накладати в форми на половину. Пекти при t180C.

Смачного!

Обговорення ТУТ

Повідомлення відредагував idianka - 22 січня 2013 20:53
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
idianka
15 січня 2013 13:01
Повідомлення #487


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Фото не вельми вдале, тим не менше рибка була дуже смачна

Сьомга, запечена в вершках




Філе сьомги порізати порційними шматками, замаринувати в соєвому соусі, трохи лимонного соку і меленого перцю. Залишити на деякий час прмаринуватись. Викласти на змащене деко, залити до половини вершками. Запікати при 180С.

Смачного!

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Рімма
22 січня 2013 11:12
Повідомлення #488


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
Цитата: idianka
Сирні тарталетки і
салат "Експромт"

Цитата: idianka
Закусочні мафіни з куркою

Цитата: idianka
Сьомга, запечена в вершках

Все таке смачненьке. idianka, а сирні тарталеткі не були твердими коли остигли? Просто ніколи такого не робила, а рецепт оригінальний.
Перейти на початок сторінки
idianka
22 січня 2013 12:20
Повідомлення #489


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Цитата: Рімма
сирні тарталеткі не були твердими коли остигли?

Дякую :friends: ні, тарталетки не були твердими, гості їх розхапали в першу чергу :t0292:

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
idianka
22 січня 2013 13:12
Повідомлення #490


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Пляцок "Червона рута"




Тісто:

200 г масла чи маггарину
8 жовтків
400 г борошна
3 ст.л. сметани
1 скл. цукру
2 ч.л. розпушувачу

М'яке масло розтерти з цукром. не припиняючи збивати, по одному додати жовтки, сметану. В кінці додати борошно з розпушувачем, замісити м'яке тісто. Розділити на 3 частини.

Макове безе:
1 скл. маку
1 скл. цукру
8 білків

0.5 л банка вишень консервованих
горіхи

Мак розтерти в кавомолці (я не запарюю). Білки збити до стійкої піни, поступово додаючи цукор. Обережно вимішати з маком.

Деко вистелити пергаментом, змастити жиром.
Для першого коржа викласти тісто, зверху третину макового безе.
Для двох інших коржів тісто посипати вишнями і горіхами, зверху викласти макове безе. Пекти коржі при t170С 20-25 хв.
Охолодити і перекласти кремом.

Крем:

1.5 скл. вершків чи сметани
1 скл. цукру
2 п. киселю вишневого або малинового
400 г масла

Вершки з цукром поставити на малий вогонь, розвести в них кисіль і, помішуючи, варити до загустіння. Охолодити, збити з маслом.
Крем підходить під мастику.

Рецепт від весільної кухарки - пані Стефи ( з моїми доповненнями).

Смачного!

Обговорення та звіти ТУТ

Повідомлення відредагував Натонька - 28 грудня 2013 21:24
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 квітня 2024 10:48

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 15
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100