|
Шоколадне кухе: Яйця 2шт цукор 1скл. молоко 0,5скл. олія 0,5скл. какао 2ст.л. розпушувач 0,5 упаковки борошно 1,5скл.
Безе: Білки 4шт цукор 200гр крохмаль 1ст.л.
Крем: 1 банка вареної сгущенки 200 гр масла арахіс 150гр
Шоколадне кухе: Яйця збити з цукром до пишної маси. Додати олію. Далі влити молоко, продовжуючи збивати. Просіяне борошно змішати з какао і розпушувачем.Невеликими порціями вмішати в рідку суміш, не припиняючи збивати. Тісто вилити в змащену маслом форму. Випікати в духовці при температурі 180 * 50хв. Розрізати на 2 коржа.
Безе: Обережно відокремити білки від жовтків і збити холодні білки з дрібкою солі в пишну масу. Посуд для збивання повинен бути чистим і сухим. Продовжуючи збивати,поступово додати цукор. Маса повинна вийти щільна і добре тримати форму. В кінці вмішати крохмаль.Викласти у форму і сушити при 120* 2 год.
Крем:В розтоплене масло влити варену сгущенку, збити. Збираємо: один корж шоколадного кухе присипати половиною смаженого і подрібненого арахісу, змастити половиною крему,накрити коржем-безе, змастити кремом, посипати половиною арахісу,накрити другим коржем, змастити верх і боки глазур'ю.
Смачного!
Джерело: Зібрано з різних рецептів з інтернету та ютуб.
|
|