Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Шоколадне кухе з безе та арахісом
 

Шоколадне кухе з безе та арахісом

1 липня, 2015  |  Коментів (9)  |  Рубрика: Випічка, Торти та тістечка, Пляцки (випічка Західної України)
 

Шоколадне кухе з безе та арахісом

Шоколадне кухе:
Яйця 2шт
цукор 1скл.
молоко 0,5скл.
олія 0,5скл.
какао 2ст.л.
розпушувач 0,5 упаковки
борошно 1,5скл.

Безе:
Білки 4шт
цукор 200гр
крохмаль 1ст.л.

Крем:
1 банка вареної сгущенки
200 гр масла
арахіс 150гр

Шоколадне кухе:
Яйця збити з цукром до пишної маси. Додати олію. Далі влити молоко, продовжуючи збивати. Просіяне борошно змішати з какао і розпушувачем.Невеликими порціями вмішати в рідку суміш, не припиняючи збивати. Тісто вилити в змащену маслом форму. Випікати в духовці при температурі 180 * 50хв. Розрізати на 2 коржа.

Безе:
Обережно відокремити білки від жовтків і збити холодні білки з дрібкою солі в пишну масу. Посуд для збивання повинен бути чистим і сухим. Продовжуючи збивати,поступово додати цукор. Маса повинна вийти щільна і добре тримати форму. В кінці вмішати крохмаль.Викласти у форму і сушити при 120* 2 год.

Крем:В розтоплене масло влити варену сгущенку, збити.
Збираємо: один корж шоколадного кухе присипати половиною смаженого і подрібненого арахісу, змастити половиною крему,накрити коржем-безе, змастити кремом, посипати половиною арахісу,накрити другим коржем, змастити верх і боки глазур'ю.

Смачного!

Джерело: Зібрано з різних рецептів з інтернету та ютуб.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (1 липня 2015 19:00)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Казкова насолода!!! belay
 



#2 написав: Darka (1 липня 2015 19:16)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Красавець, love . Не відказалась б від такого кусочка tongue


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: Krasotinka (1 липня 2015 20:05)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Тереза,
Darka,
Дякую дуже!!!!!!! love
 



#4 написав: Meri (2 липня 2015 18:33)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 15
Який розмір форми?
Який стакан використовуєте 200мл чи 250мл?
Арахіс дуже дрібно перемолоти?
 



#5 написав: Krasotinka (2 липня 2015 19:10)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Цитата: Meri
Який розмір форми?
Який стакан використовуєте 200мл чи 250мл?
Арахіс дуже дрібно перемолоти?

Форма 22см
Користуюсь чашкою приблизно 250мл
Арахіс подрібнити як завгодно, я мілко порізала.
 



#6 написав: Ксенічка (17 липня 2015 11:10)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Смачненько!! Краса!! love
 



#7 написав: Krasotinka (17 липня 2015 11:12)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Ксенічка,
Дякую love
 



#8 написав: Marmeladka (19 липня 2015 23:02)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 18
Гарно та смачно.
 



#9 написав: Krasotinka (19 липня 2015 23:49)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Marmeladka,
Дуже дякую!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 32
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100