400 г філе риби
0,5 кг картоплі
2 цибулини
1 ст. л. вершкового масла
7 горошин чорного перцю
500 мл молока
сіль, зелена цибуля
1 помідор, кріп
Цибулю почистити, дрібно нарізати і злегка обсмажити на вершковому маслі. Картоплю почистити, вимити і нарізати брусочками.
В великій каструлі скип'ятити 1 л води. Покласти сіль, перець горошком, картоплю та цибулю. Варити 10 хвилин на середньому вогні.
Філе злегка розморозити і нарізати кусочками. Викласти їх в суп, довести до кипіння і варити на маленькому вогні 7 хвилин.
Молоко скип'ятити окремо, вилити в суп і акуратно перемішати, знову довести до кипіння і зняти з вогню.
Помідор вимити, нарізати невеликими дольками, зелень нарізати. Суп розлити по тарілкам, добавити помідори і зелень.
Від мене: щось там трохи вроді з водою не то... здається більше я давала...Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua
Рецепт з журналу "Приятного аппетита" №2 (2009)