|
400 г печериць 2 шт. болгарського перцю листя салату або пекінської капусти петрушка, базилік 1 ст. л. олії 1 ч. л. оцту 1-2 зубчики часнику сіль, перець - за смаком
1. Печериці очистити, нарізати і обсмажити на олії. Можна використовувати і будь-які інші гриби: свіжі, заморожені, консервовані. 2. Перець вимити, видалити серцевину й нарізати соломкою. 3. Зелень вимити, обсушити і посікти дрібно. Часник пропустити через прес або подрібнити. 4. Приготувати заправку. Змішати олію, оцет, часник, сіль і перець. Перемішати. 5. На тарілку викласти листя салату, зверху гриби з перцем, посипати зеленню і полити заправкою. 6. Салат готовий.
Джерело: Рецепт з "Cook it! - вкусные рецепты"
|
|