Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Київський пляцок з фініками
 

Київський пляцок з фініками

29 листопада, 2013  |  Коментів (10)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Київський пляцок з фініками

На 1 корж:
5 яєць
5 ст. л. цукру
2 ст. л, сухарів
2 ст. л. борошна
4 ст. л. мелених горіхів

2 корж такий самий

Середній корж:
10 білків
10 ст. л. цукру
2 ст. л. сухарів
100 г фініків
100 г січених горіхів

Крем:
300 г масла
0,5 л вареного згущеного молока

1 корж:
Горіхи перемішати з сухарями та борошном. Білки збити на піну, додавати по ложці цукру і збивати далі, додавати по одному жовтку, а у кінці легко вимішати з горіхами.
На 2 корж все так само.
На середній корж :
Білки збити на піну,додавати по ложці цукру і збивати далі. Горіхи перемішати з сухарями та порізаними соломкою фініками і легенько вимішати з білками. Корж пекти на пергаментному папері до рожевого кольору і сушити 1 год.
Форма 20*30
Крем : Масло збити з згущеним молоком
Перекладати: бісквітний корж-крем-середній корж-крем-бісквітній корж.

Джерело: Рецепт від знайомої

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: ssaazzoonn (30 листопада 2013 06:57)


Група: Кондитер
Коментарів: 160
Справжня насолода! love
 



#2 написав: angelina (30 листопада 2013 10:30)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 17
Ооооо,як я люблю таке поєднання смаків,а безе особливо!!! це має бути дуже смачно!!! tongue
 



#3 написав: Іванка (30 листопада 2013 10:35)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
ssaazzoonn,
angelina,
Дякую дівчата cd Це один з моїх улюблених пляцків;)
 



#4 написав: Тереза (30 листопада 2013 12:06)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Київський пляцок-бомбезна насолода,ще й з фініками!!! belay Дякую!
 



#5 написав: Ксенічка (30 листопада 2013 14:01)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Іваночко , пляцок прекрасний!!Київський пляцок люблю дуже, а от з фініками це ж просто казка!!
 



#6 написав: Valentyna (30 листопада 2013 17:12)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 58
tongue дуже гарненький та смачненький 3fb
 



#7 написав: Darka (3 грудня 2013 08:41)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Це щось дуже добре love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#8 написав: KASYA (3 грудня 2013 20:55)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Так смачно просто читати - а їсти!... Я собі уявляю m05108 !


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#9 написав: Galina_Nedomirko_ (14 січня 2014 16:30)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Смачненько виглядає.Планую спекти.
Іванка,середній корж треба спочатку пекти,а потім досушувати.Чи відразу сушити як бізе?
 



#10 написав: Іванка (15 січня 2014 07:49)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
Galina_Nedomirko_,
Так Галинко треба спочатку пекти,а потім досушувати!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 33
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100