Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Київський пляцок з фініками
 

Київський пляцок з фініками

29 листопада, 2013  |  Коментів (10)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Київський пляцок з фініками

На 1 корж:
5 яєць
5 ст. л. цукру
2 ст. л, сухарів
2 ст. л. борошна
4 ст. л. мелених горіхів

2 корж такий самий

Середній корж:
10 білків
10 ст. л. цукру
2 ст. л. сухарів
100 г фініків
100 г січених горіхів

Крем:
300 г масла
0,5 л вареного згущеного молока

1 корж:
Горіхи перемішати з сухарями та борошном. Білки збити на піну, додавати по ложці цукру і збивати далі, додавати по одному жовтку, а у кінці легко вимішати з горіхами.
На 2 корж все так само.
На середній корж :
Білки збити на піну,додавати по ложці цукру і збивати далі. Горіхи перемішати з сухарями та порізаними соломкою фініками і легенько вимішати з білками. Корж пекти на пергаментному папері до рожевого кольору і сушити 1 год.
Форма 20*30
Крем : Масло збити з згущеним молоком
Перекладати: бісквітний корж-крем-середній корж-крем-бісквітній корж.

Джерело: Рецепт від знайомої

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: ssaazzoonn (30 листопада 2013 06:57)


Група: Кондитер
Коментарів: 160
Справжня насолода! love
 



#2 написав: angelina (30 листопада 2013 10:30)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 17
Ооооо,як я люблю таке поєднання смаків,а безе особливо!!! це має бути дуже смачно!!! tongue
 



#3 написав: Іванка (30 листопада 2013 10:35)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
ssaazzoonn,
angelina,
Дякую дівчата cd Це один з моїх улюблених пляцків;)
 



#4 написав: Тереза (30 листопада 2013 12:06)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Київський пляцок-бомбезна насолода,ще й з фініками!!! belay Дякую!
 



#5 написав: Ксенічка (30 листопада 2013 14:01)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Іваночко , пляцок прекрасний!!Київський пляцок люблю дуже, а от з фініками це ж просто казка!!
 



#6 написав: Valentyna (30 листопада 2013 17:12)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 58
tongue дуже гарненький та смачненький 3fb
 



#7 написав: Darka (3 грудня 2013 08:41)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Це щось дуже добре love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#8 написав: KASYA (3 грудня 2013 20:55)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Так смачно просто читати - а їсти!... Я собі уявляю m05108 !


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#9 написав: Galina_Nedomirko_ (14 січня 2014 16:30)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Смачненько виглядає.Планую спекти.
Іванка,середній корж треба спочатку пекти,а потім досушувати.Чи відразу сушити як бізе?
 



#10 написав: Іванка (15 січня 2014 07:49)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
Galina_Nedomirko_,
Так Галинко треба спочатку пекти,а потім досушувати!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 26
Гостей: 22
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100