Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Дріжджовий пляцок з маком та горіхами
 

Дріжджовий пляцок з маком та горіхами

20 листопада, 2013  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Дріжджовий пляцок з маком та горіхами

Тісто:
1 скл. теплої сметани
50 г дріжджів
2 ст. л. цукру
700 г борошна
2 ст. л. цукру
350 г маргарину
8 жовтків

Для макової начинки:
1 скл. мел. маку
1 скл. цукру
100 г масла
2 ст. л. сухарів
4 збиті білки

Горіхова начинка:
1 скл. мел. горіхів
4 збиті білки
2 ст. л. цукру

Сметану,цукор,дріжджі - змішати щоб підійшло.
Муку перетерти з маргариною, додати жовтки, цукор в кінці додати сметану з дріжджами.
Замісититісто та поділ на 4 частини
1 Частину коржа ставимо в бляху, мастимо повидлом накриваємо 2 коржем
на 2 корж мастимо макову начинку:
Мак вимішати з сухарями,маслом,а у кінці легко вимішати із збитими з цукром білками.
Накриваємо 3 коржем, зверху мастимо горіховою начинкою:
Горіхи легко вимішати із збитими білками.
Накрити 4 коржем і змастити верх пляцка: 1 жовток збити з 1 ст. л. цукру та 1 ст. л. молока.
Лишити у бляшці пляцок на 1 год, а тоді пекти.
Розмір бляхи 35/28


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: ssaazzoonn (20 листопада 2013 15:25)


Група: Кондитер
Коментарів: 160
Справжня насолода! love
 



#2 написав: Valentyna (20 листопада 2013 17:30)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 58
what смакота winked
 



#3 написав: KASYA (21 листопада 2013 14:44)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Я теж такий печу вже багато років m0554 і чомусь переважно на Йорданські свята. Дуже смачний, гарно ріжеться, досить довго не черствіє winked . В мене в станому записнику він має назву "Королівський дріжджовий" smile


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#4 написав: Zagrajka (23 листопада 2013 23:11)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 1
І в мене цей пляцок має таку назву, бо він таки дійсно багатий, "Королівський".
 



#5 написав: Іванка (24 листопада 2013 13:47)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
Цитата: KASYA
Я теж такий печу вже багато років m0554 і чомусь переважно на Йорданські свята. Дуже смачний, гарно ріжеться, досить довго не черствіє winked . В мене в станому записнику він має назву "Королівський дріжджовий"

Яка гарна традиція, пекти пяцок на Йордан. Справді пляцок довго не черствіє і має смак свіжої булочки. Саме рецепти пляцки з наших записників чи записників наших матусь самі найкращ!

 



#6 написав: Мусічка (14 грудня 2013 23:02)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
Сьогодні спекла цей пляцок. Аромат на всю хату. Скуштували ще теплим. Ну дуже смачний. Дякую за рецепт.
 



#7 написав: Іванка (15 грудня 2013 13:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
Цитата: Мусічка
Сьогодні спекла цей пляцок. Аромат на всю хату

О це сама найкраща похвала!!! Мені дуже приємно,що вам сподобався рецепт
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100