Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Дріжджовий пляцок з маком та горіхами
 

Дріжджовий пляцок з маком та горіхами

20 листопада, 2013  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Дріжджовий пляцок з маком та горіхами

Тісто:
1 скл. теплої сметани
50 г дріжджів
2 ст. л. цукру
700 г борошна
2 ст. л. цукру
350 г маргарину
8 жовтків

Для макової начинки:
1 скл. мел. маку
1 скл. цукру
100 г масла
2 ст. л. сухарів
4 збиті білки

Горіхова начинка:
1 скл. мел. горіхів
4 збиті білки
2 ст. л. цукру

Сметану,цукор,дріжджі - змішати щоб підійшло.
Муку перетерти з маргариною, додати жовтки, цукор в кінці додати сметану з дріжджами.
Замісититісто та поділ на 4 частини
1 Частину коржа ставимо в бляху, мастимо повидлом накриваємо 2 коржем
на 2 корж мастимо макову начинку:
Мак вимішати з сухарями,маслом,а у кінці легко вимішати із збитими з цукром білками.
Накриваємо 3 коржем, зверху мастимо горіховою начинкою:
Горіхи легко вимішати із збитими білками.
Накрити 4 коржем і змастити верх пляцка: 1 жовток збити з 1 ст. л. цукру та 1 ст. л. молока.
Лишити у бляшці пляцок на 1 год, а тоді пекти.
Розмір бляхи 35/28


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: ssaazzoonn (20 листопада 2013 15:25)


Група: Кондитер
Коментарів: 160
Справжня насолода! love
 



#2 написав: Valentyna (20 листопада 2013 17:30)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 58
what смакота winked
 



#3 написав: KASYA (21 листопада 2013 14:44)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Я теж такий печу вже багато років m0554 і чомусь переважно на Йорданські свята. Дуже смачний, гарно ріжеться, досить довго не черствіє winked . В мене в станому записнику він має назву "Королівський дріжджовий" smile


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#4 написав: Zagrajka (23 листопада 2013 23:11)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 1
І в мене цей пляцок має таку назву, бо він таки дійсно багатий, "Королівський".
 



#5 написав: Іванка (24 листопада 2013 13:47)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
Цитата: KASYA
Я теж такий печу вже багато років m0554 і чомусь переважно на Йорданські свята. Дуже смачний, гарно ріжеться, досить довго не черствіє winked . В мене в станому записнику він має назву "Королівський дріжджовий"

Яка гарна традиція, пекти пяцок на Йордан. Справді пляцок довго не черствіє і має смак свіжої булочки. Саме рецепти пляцки з наших записників чи записників наших матусь самі найкращ!

 



#6 написав: Мусічка (14 грудня 2013 23:02)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
Сьогодні спекла цей пляцок. Аромат на всю хату. Скуштували ще теплим. Ну дуже смачний. Дякую за рецепт.
 



#7 написав: Іванка (15 грудня 2013 13:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
Цитата: Мусічка
Сьогодні спекла цей пляцок. Аромат на всю хату

О це сама найкраща похвала!!! Мені дуже приємно,що вам сподобався рецепт
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише Подоляночка ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 73
Гостей: 53
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100