Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Дріжджовий пляцок з маком та горіхами
 

Дріжджовий пляцок з маком та горіхами

20 листопада, 2013  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Дріжджовий пляцок з маком та горіхами

Тісто:
1 скл. теплої сметани
50 г дріжджів
2 ст. л. цукру
700 г борошна
2 ст. л. цукру
350 г маргарину
8 жовтків

Для макової начинки:
1 скл. мел. маку
1 скл. цукру
100 г масла
2 ст. л. сухарів
4 збиті білки

Горіхова начинка:
1 скл. мел. горіхів
4 збиті білки
2 ст. л. цукру

Сметану,цукор,дріжджі - змішати щоб підійшло.
Муку перетерти з маргариною, додати жовтки, цукор в кінці додати сметану з дріжджами.
Замісититісто та поділ на 4 частини
1 Частину коржа ставимо в бляху, мастимо повидлом накриваємо 2 коржем
на 2 корж мастимо макову начинку:
Мак вимішати з сухарями,маслом,а у кінці легко вимішати із збитими з цукром білками.
Накриваємо 3 коржем, зверху мастимо горіховою начинкою:
Горіхи легко вимішати із збитими білками.
Накрити 4 коржем і змастити верх пляцка: 1 жовток збити з 1 ст. л. цукру та 1 ст. л. молока.
Лишити у бляшці пляцок на 1 год, а тоді пекти.
Розмір бляхи 35/28


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: ssaazzoonn (20 листопада 2013 15:25)


Група: Кондитер
Коментарів: 160
Справжня насолода! love
 



#2 написав: Valentyna (20 листопада 2013 17:30)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 58
what смакота winked
 



#3 написав: KASYA (21 листопада 2013 14:44)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Я теж такий печу вже багато років m0554 і чомусь переважно на Йорданські свята. Дуже смачний, гарно ріжеться, досить довго не черствіє winked . В мене в станому записнику він має назву "Королівський дріжджовий" smile


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#4 написав: Zagrajka (23 листопада 2013 23:11)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 1
І в мене цей пляцок має таку назву, бо він таки дійсно багатий, "Королівський".
 



#5 написав: Іванка (24 листопада 2013 13:47)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 138
Цитата: KASYA
Я теж такий печу вже багато років m0554 і чомусь переважно на Йорданські свята. Дуже смачний, гарно ріжеться, досить довго не черствіє winked . В мене в станому записнику він має назву "Королівський дріжджовий"

Яка гарна традиція, пекти пяцок на Йордан. Справді пляцок довго не черствіє і має смак свіжої булочки. Саме рецепти пляцки з наших записників чи записників наших матусь самі найкращ!

 



#6 написав: Мусічка (14 грудня 2013 23:02)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
Сьогодні спекла цей пляцок. Аромат на всю хату. Скуштували ще теплим. Ну дуже смачний. Дякую за рецепт.
 



#7 написав: Іванка (15 грудня 2013 13:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 138
Цитата: Мусічка
Сьогодні спекла цей пляцок. Аромат на всю хату

О це сама найкраща похвала!!! Мені дуже приємно,що вам сподобався рецепт
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише Cherevichok (Сьогодні, 19:26)
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d (Учора, 14:07)
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна ()
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 69
Гостей: 43
Користувачі: Kvitochka, Galya, olea69
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100