|
Тісто: 5 жовтків 0,5 скл. цукру 250 г маргарини 500 г борошна 1 п. порошку до печива 3 ст. л. сметани 2-3 ст. л. какао
1.Горіхова начинка: 2 скл. мел. горіхів 2 яйця 2 ст. л. цукру
2. Макова начинка: 2 скл. мел. маку 1 ст. л. масла 2 яйця 2 ст. л. цукру
3. Кокосова начинка: 5 білків збити 2 ст. л. цукру, додати 200 г кокосової стружки
Маргарин розтерти з борошном, до борошна додати порошок до печива і сметану. Замісити тісто,поділити на дві частини (одна частина має бути трохи менша ) До меншої частини додати какао і поставити в морозилку. Більшу частину ставимо в холодильник на 1 годину Готуємо начинки : 1.ГОРІХОВА: білки збити в піну,жовтки втерти з цукром, додати мелені горіхи. Вкінці вимісити з збитими білками.
2. МАКОВА: жовтки втерти з цукром, додати запарений мелений мак,масло. Вкінці вимісити з збитими на піну білками
3. КОКОСОВА: білки збити з цукром,дадати кокосову стружку
Білу частину тіста розтачуємо кладемо в бляху мастимо повидлом та накладаємо в шахматному порядку начинки у 2 слоя. Зверху потерти тісто з какао і пекти 1 год. Мої зміни: начинки викладала в 1 слой.
Джерело: Рецепт від знайомої
|
|