|
1,5 кг філе свинини 1 цибулина 2 зубчика часнику 3 ст. л. готової гірчиці сіль чорний мелений перець червоний мелений перець чебрець
М'ясо розрізати вздовж волокон, не дорізаючи до краю 2-3 см. Шматок м'яса повинен розкритися наче книга. М'ясо злегка відбити, натерти сіллю та сумішшю перців. Залишити трішки відпочити, а в цей час дуже дрібно порізати цибулю, часник, змішати з гірчицею та чебрецем. Намазати отриманою сумішшю м'ясо, згорнути його в рулет і міцно стягнути ниткою. Духовку нагріти до 200 градусів. Викласти рулет на решітку і запікати приблизно хвилин 40-50. Потім накрити м'ясо фольгою і запікати ще близько години. Дати рулету вистигнути в фользі. Подавати холодним.
Джерело: рецепт моєї мами.
|
|