два види курячого м'яса: курячі ніжки і куряче філе. петрушка, кріп, часник сіль , перець.
Курячу ніжку звільнити від кісточки і шкіри. Накрити харчовою плівкою і злегка відбити. М'ясо посолити і поперчити. Дрібно нарізати зелень петрушки, кропу і часник. На відбиту курячу ніжку покласти шматочок філе і гарненько притрусити зеленню і часником. За бажанням можна додати ще якихось овочів. Згорнути м'ясо рулетом , щільно обмотати фольгою і закріпити кухонною ниткою . Скласти рулети в пароварку і готувати протягом 1 години. Готові рулети можна їсти як в холодному вигляді , так і в гарячому .
P.S. Рецепт для вечері системного харчування Ситно та поживно!
Джерело: З офіц. групи "система мінус 60"
|