400 г курячого філе
2 варених яйця
2 сосиски
майонез
Філе посолити, поперчити, посипати зверху нарізаними яйцями.
Посередині філе покласти відварену сосиску.
Філе скрутити, обв'язати ниткою, змастити майонезом.
Поставити в духовку і запікати приблизно 40-45 хвилин при максимальній температурі 250 градусів.
Після охолодження зняти нитку, рулет нарізати кільцями і подавати до столу, прикрасивши зеленню.
Мої коментарі: запікала у фользі, за декілька хвилин до кінця випікання відкрила, щоб підрум'янилося.
Зверху змащувала майонезом з часником і посипала сіллю, перцем. Яйця треба брати з яскравим, домашнім жовтком, красивіше рулет буде, і сосиску думаю тоншу, ніж у мене, треба б.
Журнал "Люблю готовить" №11 (2007 р)