Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Сирні торти » Сирник з грушами
 

Сирник з грушами

14 жовтня, 2013  |  Коментів (10)  |  Рубрика: Випічка » Сирні торти
 

Сирник з грушами

Тісто:

150 г масла
250 г борошна
100 г цукру
1 яйце
6 ложок капучіно (розчинного порошку)
1 ст. л. какао
щіпка солі
1 ложечка порошку до печива

Сирна маса:

500 г сиру
3 яйця
125 г масла
200-250 г цукру

На верх сира:

3-4 середніх груші

Тісто: масло розтопити, додати капучіно і ретельно перемішати. Остудити. Додати просіяне борошно з какао і порошок до печива (я дала пакетик 10 г), яйце, цукор і сіль. Замісити тісто. Тісто вийде таке досить розсипчасте. Поділити його на 2 кулі і покласти до морозилки на 2 години.

Сирна маса: сир перемолоти чи збити у блендері. Додати розтерте з цукром масло, додавати по одному жовтки і далі розтирати, тоді легенько вмішати збиті в піну білки.

У тортівницю (діаметр 26 см) вистелену пекарським папером, потерти одну кулю замороженого тіста. Викласти сирну масу на неї поверх викласти груші порізані досить крупними дольками і зверху затерти другою кулею замороженого тіста.

Пекти в духовці при температурі 180 градусів - 70 хв.

Сирник з грушами

P.S. Сира в мене було 1 кг 200 г , отож я дала 5 яєць, і від себе ще додала по 1 пакету киселю апельсинового і пудингу сметанкового і ще, я коли місила тісто, то забула додати цукор, але то зовсім не зашкодило.

Джерело: з польського сайту: http://www.mniammniam.com

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: oksana d (14 жовтня 2013 13:41)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Яка смакота! winked
 



#2 написав: Тереза (14 жовтня 2013 19:02)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Сирник і груші-казкова насолода!!!Дякую за рецепт!
 



#3 написав: Darka (14 жовтня 2013 20:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Сирник......................це так смачно love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#4 написав: Магда (14 жовтня 2013 21:15)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 71
Дуже апетитно виглядає. Буду пекти wink


--------------------
Дрібниць не буває
 



#5 написав: Канарейка (17 жовтня 2013 16:54)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 143
втісто яєць не потрібно ?
 



#6 написав: KASYA (18 жовтня 2013 23:49)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Цитата: Канарейка
втісто яєць не потрібно ?


Випустила в інгредієнтах - в тісто 1 яйце, в описі рецепта є, а в інгредієнтах пропустила feel

Якось треба попросити Натоньку щоб вставила smile


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#7 написав: Майя Шутенко (21 жовтня 2013 01:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Лесічка,сирник неймовірний,уявляю який смачний.Записала собі ,буду пробувати.Дякую за рецепт)
 



#8 написав: KASYA (21 жовтня 2013 21:13)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Дічатка, дякую за приємні слова! Пробуйте, смачний.


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#9 написав: Канарейка (20 листопада 2014 17:34)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 143
мій сирник з грушами
 



#10 написав: KASYA (9 вересня 2015 15:02)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Канарейка,

winked


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 80
Гостей: 66
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100