  |   
                         
 
 
Тісто: 3 склянки борошна 250 г маргарину 5 жовтків 2,5 ст. л. цукру 2 ч. л. порошку до печива
  Сирна маса:  0,5 кг сиру 1 жовток 0,5 скл. цукру 125 г масла 1 ст. л. крохмалю 1 ст. л. манної крупи
  Начинка:  1 банка консервованих ананасів або персиків
  Білкова піна:  5 білків 1 скл. цукру 
  
 
 Пересіюємо борошно разом із порошком до печива і натираємо до нього маргарин на грубій тертці. Далі додаємо жовтки, розтерті з цукром, і продовжуємо сікти ножем. Наприкінці дуже швидко руками замішуємо тісто. Ділимо його на дві частини і одну з них ставимо в морозильну камеру. Сирну масу готуємо так: сир двічі перемелюємо через м'ясорубку. Розтираємо в макітрі масло, сир, жовток і цукор. Вкінці все ложкою вимішуємо з крохмалем і манкою. У вистелену промащеним папером бритванку кладемо розкачану частину тіста, на яке викладаємо сирну масу, а зверху - нарізані консервовані ананаси або персики. Збиваємо білки з цукром на густу піну і рівномірно викладаємо на фрукти, а на неї тремо на середній тертці заморожену порцію тіста. Випікаємо сирник у розігрітій печі на помірному вогні протягом 45 хв. 
 
P.S. Спробуйте, не пошкодуєте!  
Джерело: Книга "Кулінарні секрети сестри Ольги"  
 | 
                              |