Сирник "Ірени"З поданих вище складників замісити тісто (все відразу покласти в миску і швидко перемнути), поставити на 1 год в холодильник.
Сир перемолоти. Маргарин розтерти з цукром і жовтками, поступово додати сир і пудинги, цедру лимона. Окремо збити білки і поступово, акуратно додати до сиркової маси.
Тісто поділити на 2 частини. На змащену форму потерти на терці 1 частину тіста, викласти сир, зверху решту тіста. Пекти 1 год при t180.
Сирник "Ірени" з маком.Мак запарити, перетерти з цукром, додати збиті в піну білки.
У змащену форму викладаємо половину тіста, на тісто ложкою викладаємо мак (такими собі купками, не розрівнюємо), далі рівномірно кладемо сирну масу і затираємо зверху тістом. Пекти 1 год при t180-190.