|
Тісто: 0,5 пачки маргарину 2,5 скл. борошна 2/3 ст. цукру 3 жовтки 2 ст. л. сметани 1 ч. л. соди погашеної оцтом або 2 ч. л. розпушувача 2 ст. л. какао
Сирна маса: 800 г сиру 100 г вершкового масла 3 жовтки 100 г цукру 1 п. ванільного цукру 6 білків + 6 ст. л. цукру 1 п. вершкового пудингу
Замісити м"яке тісто і покласти 2/3 тіста в холодильник на 30 хвилин, а 1/3 в морозильну камеру. Тим часом готуємо сирну масу. Сир перекрутити на м'ясорубці двічі з вершковим маслом. Збити жовтки з цукром і 1 пачкою ванільного цукру та перемішати із сирною масою. Збити 6 білків з цукром (столові ложки з верхом). Половину збитих білків додати в сирну масу і легенько перемішати, додаючи потрохи вершковий пудинг. Круглу роз"ємну форму діаметром 22 см. змастити маслом, застелити пергаментним папером. Тісто з холодильника дістати, розкатати та вирізати по діаметру форми, а з залишків зробити палички діаметром 1 см. Викласти тісто на дно форми, зверху покласти палички в вигляді решітки та викласти сирну масу. На сирну масу викласти вміст 1 банки консервованих персиків, попередньо відцідити сироп. На персики викласти залишок збитих білків. Тісто з морозильної камери дістати та потерти на тертці по білках. Зверху все накрити пергаментним папером. Пекти при температурі 180 градусів по Цельсію 1 годину.
|
|