Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Аджика подільська
 

Аджика подільська

11 вересня, 2013  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Консервація
 

Аджика подільська

3 кг червоних помідор
200 г часнику
500 г салатного червоного перцю
500 г цибулі
500 г яблук
500 г моркви
100 г цукру
7 шт стручкового пекучого перцю (я даю 5, бо тяжко пече!!! )
0,5 л. олії
1 ст. л. з чубом солі

Все пропустити через м'ясорубку і варити після закипання 3 год на малому вогні, постійно помішуючи.
Готову аджику розкласти по стерилізованих банках і закатати.

P.S. Дуже вдалий рецепт!! Навіть не шукаю іншого. Завжди вдається, гарно стоїть і не містить в складі оцту.
Смачного !!!


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Майя Шутенко (11 вересня 2013 20:54)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Подоляночко,гарний рецепт,дуже дякую)))
Буду варити ,дуже сподобався перепис))))
 



#2 написав: ОЛЕСЯ (13 березня 2016 21:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 397
дякую за рецепт. Нарешті найшла автора)


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 14
Гостей: 10
Користувачі: jzywvahbamz
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100