Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок шоколадно-кавовий з вишнею
 

Пляцок шоколадно-кавовий з вишнею

1 вересня, 2013  |  Коментів (15)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок шоколадно-кавовий з вишнею

Тісто:

200 г маргарину
2 скл. цукру
100 г какао
0,5 скл. молока
3 яйця
1 пакетик польського порошку до печива
3-4 скл. борошна (залежно від борошна)

Крем:

400 г масла
1 банка згущеного молока з какао або кавою
1 ст. ложка кави розчинної запареної в 1,5-2 ложки кип'ятку
1 ст. ложка кавового лікеру або коньяку

Наповнювач:

1 л вишні у власному соку

Поливка:

100 г чорного шоколаду
3 ст. ложки домашньої сметани (не кислої) або вершків 30%

Маргарин розтопити, але не кип'ятити, додати цукор, какао, молоко, злегка збиті яйця, порошок до печива, потрохи додавати муку і вимішувати. Тісто повинне бути як добра густа сметана. В мене муки пішло чуть більше 4-х склянок. Роздітити на 3 частини і випікати в бритванці на пекарському папері.
Розмір форми 37х27 см.

Для крему міксером збити масло, поступово додаючи до нього запарену каву, кавовий лікер і згушене какао.

Коржі мастити кремом на крем викладати вишні.
Розтопити на паровій бані шоколад зі сметаною. Залити верх пляцка.

Джерело: Зі старого записника

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Ксенічка (2 вересня 2013 12:18)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Дуже люблю все що з вишнею! Смачний та красивий пляцок!! love
 



#2 написав: Тереза (2 вересня 2013 17:57)


Група: Кондитер
Коментарів: 641
Пляцок-казковий!!!Дякую за рецепт!
 



#3 написав: Solka (2 вересня 2013 20:20)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 63
Пляцок з моїми улюбленими інгредієнтами! Файний рецепт, і дуже красиве фото 86a0


--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
 



#4 написав: боженка (3 вересня 2013 15:08)


Група: Кондитер
Коментарів: 16
ідеальне поєднання,люблю такі пляцки!
 



#5 написав: KASYA (3 вересня 2013 22:06)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Дівчата, дякую за приємні коментарі a0a . Пляцок і справді смачний і печеться швидко, і з кремом не так багато роботи, і ріжеться гарно.


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#6 написав: oksana d (5 вересня 2013 20:35)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 304
Люблю такі пляцки! Смакота! a0a
 



#7 написав: Darka (5 вересня 2013 22:54)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 702
Пляцок смачно виглядає,вишня до таких коржів гарно пасує. love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#8 написав: Grushka (23 вересня 2013 19:57)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 10
гарний пляцок! беру на замітку) winked
 



#9 написав: Galina_Nedomirko_ (23 вересня 2013 20:02)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Пекла і я цю смакоту.Тільки борошна в мене пішло менше- 2 скл.Не мала терпіння,щоб вишні стекли,тому видно на фото як трошки розслоївся.
Прекрасне поєднання.Дуже-дуже смачно.Дякую!
 



#10 написав: Viola (19 жовтня 2013 17:35)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Скажіть, будь ласка, спекла я цю красу, а коржі вийшли дуже сухі( В чому може бути причина?
 



#11 написав: KASYA (19 жовтня 2013 23:06)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Цитата: Viola
коржі вийшли дуже сухі( В чому може бути причина?


Навіть не знаю, може муки трошки забагато? Чи задовго в духовці пересушився (перепікся)? fellow
Я його досить часто печу і завжди все добре, пухкенькі коржі.


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#12 написав: maryanab (2 лютого 2015 11:38)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
Скільки часу потрібно пекти коржі і при якій температурі?
 



#13 написав: Galina_Nedomirko_ (2 лютого 2015 15:54)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Цитата: maryanab
Скільки часу потрібно пекти коржі і при якій температурі?

Печу при 180 приблизно 15 хв,але залежить від духовки.
 



#14 написав: Meri (7 вересня 2015 23:19)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 15
Який стакан використовуєте 200 чи 250 мл?
Чи можна замінити польський порошок до печива на розпушувач(10 гр)?
 



#15 написав: KASYA (9 вересня 2015 15:09)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Meri,

стакан 250 мл.
думаю, що можна замінити розпушувачем, але трохи збільшити. В мене порошок зазвичай в пакетиках по 18 г.


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 17:46)
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 17:27)
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька (Учора, 10:40)
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 02:03)
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d ()
Таргани, мурашки, комарі - комашки шкідники
  Пише Тереза ()
Що в нас нині на столі - 7
  Пише ОЛЕСЯ ()
Тулумби
  Пише Chernousalyona ()
Дитячі тортики -6
  Пише Лилия ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 86
Гостей: 67
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100