|
Пісочне тісто: 125 г маргарину 125 г цукру 3 жовтки 150 г сметани 300 г борошна 1 ч. л. порошку до печива
Бісквіт: 6 яєць 1 скл. цукру 1 скл. мелених горіхів 2 ст. л. борошна 2 ст. л. сухарів 1 ч. л. порошку до печива 100 г шоколаду 1 ст. л. заварної кави
Для пісочного тіста: Яйця розтерти з цукром, додати м'який маргарин,сметану,борошно з порошком до печива. Замісити тісто. Розтачати поставити у форму, тісто змастити повидлом, а з верху залити кавовий бісквітом. Для бісквіту: Білки збити окремо. Жовтки збити з цукром додати горіхи,борошно,сухарі,порошок до печива,шоколад розтопити на водяній бані, суху каву.Каву додати в тісто я перемішую з горіхами (не запарювати) ну і взагалі будь яку випічку з горіхами я завжди додаю трохи кави, тоді горіхи у випічці мають більш насичений смак. В кінці вимішати із збитими білками.
Пекти. Форма 20*30
Джерело: Із власного записника
|
|