|  | 
 
Тісто:
 1 пачка маргарину (250 г)
 1 скл. вареної на молоці манки
 0,5 скл. цукру
 5 жовтків
 4 скл. борошна (плюс/мінус 0,5 скл - залежно від борошна)
 1 пакетик польського порошку до печива
 
 Сирна маса:
 
 700 г домашнього жирного сиру
 2 яйця
 0,5 скл. цукру
 
 Кокосово-білкова заливка:
 
 5 білків
 0,5 скл. цукру
 100 г кокосової стружки
 
 1 л чорниці свіжої
 
 100 г кокосової стружки для посипання тіста
 
 Бритванка розміром 27х37 см
 
 
 
 Маргарин потерти на терці, додати варену холодну манку, цукор і жовтки, добре розтерти. Додати муку і порошок до печива і замісити м'якеньке тісто. Руками викласти його у бритванку, зверху посипати 100 г кокосової стружки.
 Сир розтерти (не молоти) з цукром і яйцями, викласти на тісто поверх кокосової стружки. На сир викласти чорницю.
 
 Білки збити з цукром, додати кокосову стружку і залити поверх чорниць.
 
 Випікати в розігрітій духовці 40-50 хв.
 
 Смачного!
 Джерело: Рецепт власний. |  |