Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок сирно-чорничний з кокосом на манному тісті
 

Пляцок сирно-чорничний з кокосом на манному тісті

25 серпня, 2013  |  Коментів (4)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок сирно-чорничний з кокосом на манному тісті

Тісто:

1 пачка маргарину (250 г)
1 скл. вареної на молоці манки
0,5 скл. цукру
5 жовтків
4 скл. борошна (плюс/мінус 0,5 скл - залежно від борошна)
1 пакетик польського порошку до печива

Сирна маса:

700 г домашнього жирного сиру
2 яйця
0,5 скл. цукру

Кокосово-білкова заливка:

5 білків
0,5 скл. цукру
100 г кокосової стружки

1 л чорниці свіжої

100 г кокосової стружки для посипання тіста

Бритванка розміром 27х37 см

Маргарин потерти на терці, додати варену холодну манку, цукор і жовтки, добре розтерти. Додати муку і порошок до печива і замісити м'якеньке тісто. Руками викласти його у бритванку, зверху посипати 100 г кокосової стружки.

Сир розтерти (не молоти) з цукром і яйцями, викласти на тісто поверх кокосової стружки. На сир викласти чорницю.

Білки збити з цукром, додати кокосову стружку і залити поверх чорниць.

Випікати в розігрітій духовці 40-50 хв.

Смачного!

Джерело: Рецепт власний.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (25 серпня 2013 12:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Гарний пляцок,має бути дуже смачно love.Браво за таку креативну задумку.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: idianka (25 серпня 2013 14:40)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 94
Якось так незвично, але має бути смачно! По очахфото видно smile


--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
 



#3 написав: dinan78 (26 серпня 2013 11:10)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 13
Класний пляцок , обожнює сир з ягодами , дякую за цікавий перепис!
 



#4 написав: KASYA (29 серпня 2013 22:57)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Цитата: idianka
Якось так незвично, але має бути смачно!

Смачно, особливо коли ще тільки свіжоспечений і тільки охолов. Ідея додати манку прийшла в голову, коли згадала, що Майя Шутенко додає її до дріжджового тіста, а Lana - до паски. Тісто виходить таке м'якеньке і ніжне.
Darka, idianka, dinan78, дякую за відгуки!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 14
Гостей: 11
Користувачі: georgiaak4
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100