Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок сирно-чорничний з кокосом на манному тісті
 

Пляцок сирно-чорничний з кокосом на манному тісті

25 серпня, 2013  |  Коментів (4)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок сирно-чорничний з кокосом на манному тісті

Тісто:

1 пачка маргарину (250 г)
1 скл. вареної на молоці манки
0,5 скл. цукру
5 жовтків
4 скл. борошна (плюс/мінус 0,5 скл - залежно від борошна)
1 пакетик польського порошку до печива

Сирна маса:

700 г домашнього жирного сиру
2 яйця
0,5 скл. цукру

Кокосово-білкова заливка:

5 білків
0,5 скл. цукру
100 г кокосової стружки

1 л чорниці свіжої

100 г кокосової стружки для посипання тіста

Бритванка розміром 27х37 см

Маргарин потерти на терці, додати варену холодну манку, цукор і жовтки, добре розтерти. Додати муку і порошок до печива і замісити м'якеньке тісто. Руками викласти його у бритванку, зверху посипати 100 г кокосової стружки.

Сир розтерти (не молоти) з цукром і яйцями, викласти на тісто поверх кокосової стружки. На сир викласти чорницю.

Білки збити з цукром, додати кокосову стружку і залити поверх чорниць.

Випікати в розігрітій духовці 40-50 хв.

Смачного!

Джерело: Рецепт власний.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Darka (25 серпня 2013 12:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 705
Гарний пляцок,має бути дуже смачно love.Браво за таку креативну задумку.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: idianka (25 серпня 2013 14:40)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 95
Якось так незвично, але має бути смачно! По очахфото видно smile


--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
 



#3 написав: dinan78 (26 серпня 2013 11:10)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 13
Класний пляцок , обожнює сир з ягодами , дякую за цікавий перепис!
 



#4 написав: KASYA (29 серпня 2013 22:57)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Цитата: idianka
Якось так незвично, але має бути смачно!

Смачно, особливо коли ще тільки свіжоспечений і тільки охолов. Ідея додати манку прийшла в голову, коли згадала, що Майя Шутенко додає її до дріжджового тіста, а Lana - до паски. Тісто виходить таке м'якеньке і ніжне.
Darka, idianka, dinan78, дякую за відгуки!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише Cherevichok ()
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d ()
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна ()
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 52
Гостей: 26
Користувачі: Ірка-Шкірка
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100