Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок сирно-чорничний з кокосом на манному тісті
 

Пляцок сирно-чорничний з кокосом на манному тісті

25 серпня, 2013  |  Коментів (4)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок сирно-чорничний з кокосом на манному тісті

Тісто:

1 пачка маргарину (250 г)
1 скл. вареної на молоці манки
0,5 скл. цукру
5 жовтків
4 скл. борошна (плюс/мінус 0,5 скл - залежно від борошна)
1 пакетик польського порошку до печива

Сирна маса:

700 г домашнього жирного сиру
2 яйця
0,5 скл. цукру

Кокосово-білкова заливка:

5 білків
0,5 скл. цукру
100 г кокосової стружки

1 л чорниці свіжої

100 г кокосової стружки для посипання тіста

Бритванка розміром 27х37 см

Маргарин потерти на терці, додати варену холодну манку, цукор і жовтки, добре розтерти. Додати муку і порошок до печива і замісити м'якеньке тісто. Руками викласти його у бритванку, зверху посипати 100 г кокосової стружки.

Сир розтерти (не молоти) з цукром і яйцями, викласти на тісто поверх кокосової стружки. На сир викласти чорницю.

Білки збити з цукром, додати кокосову стружку і залити поверх чорниць.

Випікати в розігрітій духовці 40-50 хв.

Смачного!

Джерело: Рецепт власний.

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (25 серпня 2013 12:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 734
Гарний пляцок,має бути дуже смачно love.Браво за таку креативну задумку.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: idianka (25 серпня 2013 14:40)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 98
Якось так незвично, але має бути смачно! По очахфото видно smile


--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
 



#3 написав: dinan78 (26 серпня 2013 11:10)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 13
Класний пляцок , обожнює сир з ягодами , дякую за цікавий перепис!
 



#4 написав: KASYA (29 серпня 2013 22:57)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Цитата: idianka
Якось так незвично, але має бути смачно!

Смачно, особливо коли ще тільки свіжоспечений і тільки охолов. Ідея додати манку прийшла в голову, коли згадала, що Майя Шутенко додає її до дріжджового тіста, а Lana - до паски. Тісто виходить таке м'якеньке і ніжне.
Darka, idianka, dinan78, дякую за відгуки!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Для себе коханої.
  Пише Ekaterina85 (Сьогодні, 13:43)
Взуття
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 10:35)
Що подарувати дитині?
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 09:54)
Бублики фаршировані
  Пише Даша Осадчук (Учора, 22:35)
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ ()
Свята Земля
  Пише Marissa ()
Друк вафельних картинок у рідному місті
  Пише Mirek ()
Корисні поради - що і чим можна замінити
  Пише Натонька ()
Посиденьки у Олесі
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пляцок "Очі цариці"
  Пише svetochka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 96
Гостей: 71
Користувачі: Зоряна Грицан, mvtyxfwbzhc, AlexTitow, jzozvizhclv, czwywjeyvgo
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100