Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Яблучне повидло
 

Яблучне повидло

20 серпня, 2013  |  Коментів (3)  |  Рубрика: Консервація
 

Яблучне повидло

3 літри яблук
1,5 л цукру
100 мл оцту

Яблука почистити і натерти на борщовій тертці, добавити цукор, оцет і поставити на малий вогонь. Варити 1 годину. Повидло виходить густе і підходить до випічки.

Джерело: Рецепт цього швидкого повидла дістався від сестри. Подобається тим що в любий час можна зварити повидло не затрачуючи на це багато часу.

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Natalyadiva (20 серпня 2013 22:09)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 153
Дарцю, я теж таке варення роблю і люблю його теж, тільки менше цукру даю Ось ТУТ
 



#2 написав: Тереза (24 серпня 2013 10:04)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Дуже люблю яблучне повидло!Дякую за цікавий рецепт!
 



#3 написав: ОЛЕСЯ (26 квітня 2015 16:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 401
Смачне повидло. Дуже підходить до круасанів


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 101
Гостей: 76
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100