Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Яблучне повидло
 

Яблучне повидло

20 серпня, 2013  |  Коментів (3)  |  Рубрика: Консервація
 

Яблучне повидло

3 літри яблук
1,5 л цукру
100 мл оцту

Яблука почистити і натерти на борщовій тертці, добавити цукор, оцет і поставити на малий вогонь. Варити 1 годину. Повидло виходить густе і підходить до випічки.

Джерело: Рецепт цього швидкого повидла дістався від сестри. Подобається тим що в любий час можна зварити повидло не затрачуючи на це багато часу.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Natalyadiva (20 серпня 2013 22:09)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 153
Дарцю, я теж таке варення роблю і люблю його теж, тільки менше цукру даю Ось ТУТ
 



#2 написав: Тереза (24 серпня 2013 10:04)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Дуже люблю яблучне повидло!Дякую за цікавий рецепт!
 



#3 написав: ОЛЕСЯ (26 квітня 2015 16:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 397
Смачне повидло. Дуже підходить до круасанів


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 14
Користувачі: jzywvahbamz
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100