Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Яблучне варення
 

Яблучне варення

18 серпня, 2009  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Консервація
 

Яблучне варення


2 трилітрові банки порізаних пластинками яблук
2 літрові банки цукру
150 мл оцту

Яблука почистити від шкірки, нарізати пластинками на 2 банки і скласти в кастрюлю.

Висипати цукор і влити оцет. Покласти на вогонь і смажити 3 години за 1 раз відколи закипить. Смажити на маленькому вогні, постійно помішуючи. Як вистигне, розкласти в чисті сухі банки і закрити кришками.

Рецепт спеціально для відвідувачів сайту http://dreamfood.ua

За рецепт дякую Наталі-Natalyadiva


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: ir71 (18 серпня 2009 10:30)


Група: Гості
Коментарів: 0
ЯК АПЕТИТНО!!!!Ну Наталочко ти постаралася! love
 



#2 написав: вишенька (8 вересня 2009 13:18)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 18
Так, виглядає апетитно! У мене є свій рецепт повидла, який я використовую вже пару років і мені дуже подобається: 3кг яблук почисти, порізати дольками, засипати цукром (цукру беру в залежності від яблук від 1,2 до 1,5кг), накрити кришкою і в духовку, щоб "томилося", час від часу помішую, десь так на три год. Повидло виходить дуже гарного кольору і смаку. (якщо потримати довго - буде густе)
 



#3 написав: Натонька (8 вересня 2009 13:54)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Вишенька, заходіть до нас на форум! Або давайте в чаті побалакаємо, познайомимось wink
Дякую за рецепт)


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#4 написав: marinka (16 березня 2010 16:04)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Роблю таке варення, виходить супер!!!
 



#5 написав: gutka (26 листопада 2011 17:44)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
маю багато яблук, спробую приготувати, ось тільки дам трохи менше оцту
 



#6 написав: tanysi4ka1999 (26 червня 2012 08:57)


Група: Гості
Коментарів: 0
для чого тут оце т what
 



#7 написав: mashulka (2 вересня 2012 12:09)


Група: Гості
Коментарів: 0
варення класне. Я роблю схоже, тільки не чищу яблука від шкірки. Вон потім дуже добре підходить до пиріжків і до всяких начинок.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 48
Гостей: 38
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100