Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Мадера"
 

Пляцок "Мадера"

24 квітня, 2013  |  Коментів (9)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Мадера"

Коржі, склад продуктів:
-600 г. борошна
-6 яєць
-300 г. маргарину
- 0,5 ст. сметани
-1 пачка розпушувача
- 1 ст. цукру

Крім цього нам ще потрібні такі продукти:
- 2 ложки какао
- 1 ст. різаних горіхів
- 1 ст. родзинок
- 1 ст. цукру
- Повидло будь-яке
- Терта роза, така, що їстивна (2 ложки) (можна обійтися і без неї)


Крем склад продуктів:
-1 Ст. молока
- 4 ложки борошна
- 1 неповна склянка цукру.
- 200 грам масла

Готуємо коржі:
Всі 6 жовтків даємо в тісто, а білки по 3 - у склянку. З усіх складових замішуємо тісто. Поділяємо на 3 частини. До однієї додаємо 2 ложки какао і замішуємо коричневе тісто. Поділяємо це тісто на 8 частин і ставимо в морозилку. На дві форми розкачати біле тісто. На тісто ставимо повидло. До повидла можна додати мелену троянду (я влітку збираю листочки і перемелюю в блендері з цукром)
На повидло даємо різані горіхи, на друге тісто повидло і родзинки.
Збиваємо білки (по 3), і до білків додаємо 0,5 ст. цукру. (Так зробити 2 рази)
Помазати білки на горіхи і на родзинки.
Коричневе тісто виймаємо з морозилки і тремо на крупній терці на білки. Ставимо пектися.



Готуємо крем:
Молоко, борошно і цукор варимо на водяній бані до загустіння. Коли загусне, відставляємо на холод, щоб охололо.
Розтираємо масло і невеликими порціями втираємо крем. Перемащуємо коржі.

Джерело: Цей рецепт я взяла від своєї цьоці.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Roksolana (24 квітня 2013 18:06)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 67
на вигляд смачненький пляцок, аж захотілося кусочок :)!!! a0a


--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
 



#2 написав: KotMarta (24 квітня 2013 20:37)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 18
Він насправді дуже смачний, але на фотографії я той пляцок спекла, як торт. Цього робити не слід, бо вийшов не такий, як мав би бути smile
 



#3 написав: Darka (27 квітня 2013 05:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Смакота.................. tongue .Мені тоже захотілось кусочок, хоть самий маленький.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#4 написав: Кіра (27 квітня 2013 10:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
і я дуже хочу шматочок!!!!!!

а який він мав би бути?
 



#5 написав: KASYA (28 квітня 2013 16:39)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Так апетитно виглядає!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#6 написав: KotMarta (29 квітня 2013 13:10)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 18
Він має бути трошки нижчим, і таким мені більше подобається smile . Все таки пляцок має бути спечений в формі для пляцка lol
 



#7 написав: marisha22 (24 вересня 2013 15:45)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 23
треба обовязково спробувати. дуже апетитний
 



#8 написав: lydmila04gmail.com (17 квітня 2014 15:08)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
підскажіть скільки часу випікати коржі і при якій t*?дякую
 



#9 написав: KotMarta (12 серпня 2014 17:28)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 18
Випікаю коржі приблизно 45 хвилин, про температуру , на жаль, розказати не можу, бо моя духовка не має термометра.....
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 16
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100