Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Повидло яблучне
 

Повидло яблучне

18 вересня, 2014  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Консервація
 

Повидло яблучне

5 л яблук, тертих нагрубо
2 л цукру
100 мл оцту

Яблука почистити, потерти нагрубо, відібрати 5 літрів. Вимішати з цукром, проварити 10-15 хвилин, додати оцет і тушити 2-3 години на малому вогні, постійно помішуючи. Повидло розкласти в простерилізовані банки і закатати. Можна зберігати під капроновою кришкою в прохолодному приміщенні.
Якщо бажаєте світлішого кольору і менш густіше - варіть 1,5-2 год. Якщо темніше і густе - варіть 2-3 год.
Я варила 2 год. Повидло виходить густе, як мармелад. Дуже смачне, підходить і для випічки. З цієї порції в мене вийшло 2,5 літри повидла.

Джерело: Рецепт моєї мами-свекрухи.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: zhe-maria (19 вересня 2014 17:13)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Маю такий рецепт. Тільки повидло не варити, а просто всі складники перемішати і поставити в духовку. Мороки набагато менше, бо помішувати треба тільки час від часу і в духовці не пригорає.
 



#2 написав: Natalyadiva (22 вересня 2014 15:41)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 153
Я теж так смажу. Моє варення тут
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 22
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100