Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торти та тістечка » Торт-суфле "Солодка симфонія"
 

Торт-суфле "Солодка симфонія"

6 липня, 2013  |  Коментів (9)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Торт-суфле "Солодка симфонія"

бісквіт:

4 яйця
6 ст. л. цукру
6 ст. л. чубатих борошна
30 г масла
1 ч. л. розпушувача

сирна маса:

400 г сиру
1 ст. сметани
лимонна галяретка + 1 ч. л. желатину (в мене апельсинова галяретка)
100 мл води

суфле:

4 білки
75 г цукру
вишнева галяретка + 1 ч. л. желатину
100 мл води

Бісквіт:

Яйця розділити на білки і жовтки. Білки збити на легку піну, підсипати цукор ( 4 ложки) і далі збивати до крутих піків. Жовтки збити з рештою цукру. Розтоплене масло додати до жовтків, всипати трохи муки і розпушувач і перемішати. Додати білки і перемішати легенько. Всипати решту муки і перемішати знизу вверх. Випікати при темп. 180С близько 25 хв.
Сир:

Сметану добре збити, додати протертий сир і перемішати. Галяретку + желатин залити кип’ятком, як добре розчиниться, влити до сиру і добре перемішати. Вилити на остигший корж в формі і поставити в холодильник.
Суфле:

Білки збити з цукром до крутих піків. Галяретку +желатин залити кип’ятком і влити до білків, добре перемішати. Вилити зверху на сир.

P.S. В мене дві галяретки - оранжева і червона, а на фото виглядає чомусь однакового кольору.

Джерело: Рецепт від моєї співробітниці Світлани.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Roksolana (6 липня 2013 19:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 67
о, яка смакота, я би кусочок до кави зїла tongue



--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
 



#2 написав: Darka (6 липня 2013 20:53)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Видно,що тортик смачний............ tongue


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: Тереза (6 липня 2013 22:12)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Люблю тортики з суфле!!!Дуже ніжний і смачний!
 



#4 написав: ssaazzoonn (7 липня 2013 10:25)


Група: Кондитер
Коментарів: 160
Справжня солодка симфонія ! a0a Я навіть уявляю, яка ніжна вона на смак !!! love
 



#5 написав: Dolishnia (7 липня 2013 13:12)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 67
Дуже ніжний, так і хочеться шматочок!!!
 



#6 написав: xmarynkam (7 липня 2013 18:11)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дуже хочеться спробувати ваш рецептик, на фото він просто надзвичайний
 



#7 написав: Natalyadiva (7 липня 2013 23:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 153
Всім дякую за відгуки! belay
 



#8 написав: angelina (12 листопада 2013 21:46)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 17
А галяретку добавляти гарячою в білки? чи охолоджувати трохи?
 



#9 написав: olya-olya1978 (28 листопада 2013 14:04)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 5
цiкавий пляцок!!! А що таке лимонна (чи вишнева) галяретка? Це готовий концентрат по 90 гр у пачцi? Дякую за вiдповiдь!!! bully
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100